Ze statistik je jasné, že mnozí čtenáři u nás hledají hodinky, které se dají označit třeba za „military“ – tedy odolné hodinky, vhodné třeba i pro vojenské jednotky. Tento typ hodinek asi užívají nejen profesionální vojáci, ale určitě i příznivci paintballu nebo airsoftu, vodáci, turisté… možností je mnoho. Narazil jsem i na velmi zajímavé stránky, kde se řeší (mimo jiné) i hodinky vhodné pro post apokalyptickou dobu.

Prim Orlík (1965)

Abychom hledání takových hodinek u nás trochu zjednodušili, založili jsme novou rubriku „Military“, kde takové hodinky najdete. Současně jsme znovu prošli skoro tisíc zveřejněných článků a hodinky, které nám připadaly vhodné pro tuto rubriku, jsme sem zařadili.

A co je v tomto výběru? Hodinky, o kterých se domníváme, že tam patří – ať už byla kritériem vojenská historie konkrétních hodinek, nebo odolnost a vhodnost pro vojenské využití. A to i pro potápěče nebo pro piloty. Možná tento výběr není z vašeho pohledu dokonalý anebo myslíte, že military hodinky by měly mít jiné konkrétní vlastnosti, pak uvítáme vaše podněty. Pokud o nějakých hodinkách víme, že jsou součástí oficiální armádní výstroje, najdete to vždy v konkrétní recenzi.

🙂 kibi

P.S.: Počet přečtených článků přesáhl číslo 150.000. Děkujeme, těsí nás to! 🙂