Jedna z nejlépe prodávaných kolekcí hodinek Panerai – Luminor Marina – nyní existuje ve velikosti 42 milimetrů. Povedené hodinky Panerai Luminor Marina 1950 3 Days Automatic se určitě zařadí mezi nejoblíbenější nejen mezi sběrateli.

zdroj: Officine Panerai

Představeny byly dvě varianty – sportovnější verze s ocelovým pouzdrem (PAM00392) a luxusnější verze s pouzdrem z červeného zlata (PAM00393). Proporcemi se inspirují u hodinek Panerai vytvořených původně pro italské námořnictvo. Mají typický most s páčkou, která chrání korunku a zároveň ji tlačí do pouzdra a tím zajišťuje vysokou odolnost proti vodě. Sendvičový dvouvrstevný číselník má spodní vrstvu tvořenou SuperLuminovou, která prosvítá vyřezanými indexy. Díky ní je číselník jasně čitelný i za horších světelných podmínek.

zdroj: Officine Panerai

Dýnko má průhled na strojek P.9000, který je mechanický s automatickým nátahem, má rezervu nátahu 3 dny, 28 ložiskových kamenů a frekvenci 4 Hz. Ocelová verze má černý řemen z krokodýla, zlatou verzi dostanete na hnědém řemenu z krokodýla.

zdroj: Officine Panerai

Těší mne, že mohu ještě přidat foto detailu kalibru z naší produkce.

Autorka textu: Olie

Autor fotografií: Officine Panerai a 🙂 kibi

Zdroj: www.worldtempus.com