Hodinky švýcarské značky Technomarine jste zatím na našich stránkách nepotkali, dnes se to pokusím napravit. A co je pro ně typické? Rozhodně osobitý moderní design, použití kvalitních švýcarských strojků. UF6 Chronograph Grande Date se inspirují světem jachtingu a z něj čerpají svůj vzhled.

zdroj: Technomarine

Modelová řada UF6 Chronograph Grande Date má ladný design linií mořské vody na boku štíhlé jachty. Průměrem 45 mm patří na silnou mužskou ruku, která pevně svírá lanoví. Hodinkám dodává život švýcarský quartz strojek Ronda 5020B s funkcemi vteřiny, minuty, hodiny, chronograf a datum (big date). Pouzdro je vyrobené z oceli a každá ze třech různě barevných variant má speciální PVD vybrané tak, aby se hodinky výrazně leskly.

zdroj: Technomarine

Zazářit můžete s modrou variantou UF6 Deep Blue připomínající azurové vlny moře, hnědé UF6 Riva vzpomenou na lesklé hnědé odstíny klasické dřevěné jachty. A UF6 Mercury se lesknou jako kovové odstíny vysoce výkonných motorových člunů. Nebyl vynechán jediný detail, každý je pečlivě propracovaný. Uspořádání číselníku evokuje přístrojovou desku jachty, pouzdro je zdobené zvlněnými vlnami oceánu. Ať už vyrážíte na regatu do Karibiku nebo na poklidnou plavbu Středozemním mořem, na vaši ruku patří UF6 Chronograph Grande Date. Tyto hodinky jsou ideální pro muže, který chce naprosto všechno.

V České republice Technomarine nemá zastoupení, musíte pro ně buď do Německa, Rakouska nebo Švýcarska.

zdroj: Technomarine

Autor textu: Olie

Autor fotografií: Technomarine

Zdroj: worldtempus.com