記得留意動態 伯特萊渦輪A1066 / 3, 其詳細檢討​​,我們最近 ? 旋轉的影響 “渦輪機” 飛機發動機, 這是典型的這系列, 這是非常好的, 但不知何故,防止, 這似乎在錶盤等並發症不僅僅是顯示時間. 或者,也許不?

No tak dobře, 不. Designéři značky Perrelet zvládli do číselníku obohaceného o volně se točící turbínu přidat i funkci chronografu. Na časté dotazy raději odpovím předem – turbína se neotáčí mechanickou energií kalibru, ale výhradně pohybem ruky a nijak nesouvisí s automatickým nátahem kalibru. Jedná se jen o zdobný prvek a mohu říct, že velmi zdařilý!

Škály chronografu se podařilo přidat na safírovou vrstvu v číselníku. Je to logické a vlastně velmi šikovné umístění. A ve štěrbině spodní strany číselníku vykukuje dokonce i datový kotouč.

Hodinky vznikly v několika variantách. Ty se od sebe liší použitými materiály a barevným vyzněním. Jiné rozdíly nehledejte, hodinky mají pouzdro o průměru 47 毫米,厚度 16 毫米. Číselník je vždy také krytý 藍寶石 玻璃與抗反射塗層. Safírové sklíčko najdete i v průhledu dýnka, kde otvírá pohled na mechanický kalibr Perrelet P-361 (年, původ má v kalibru značky Soprod). Kromě zobrazení času je zde tedy i komplikace chronografu s 60minutovým čítačem. 一 水密性 je vždy (僅) 50 米水柱.

Jednotlivé barevné varianty jsou:

A1074/2 – má pouzdro z nerezové oceli, lunetu s černou DLC vrstvou, turbína je titanová, 黑色錶盤.

A1075/1 – pouzdro je také z nerezové oceli s černou DLC vrstvou, nerezová luneta, turbína titanová černěná, 黑色錶盤, světlé indexy.

A1079/1nerezové pouzdro s černým DLC, 黑色錶盤, 窗口, turbína i indexy.

A3036/1nerezové pouzdro s DLC vrstvou (玫瑰金), turbína černěná, číselník růžové zlato, světlé indexy.

A3036/2i zde je nerezové pouzdro s DLC vrstvou (玫瑰金), v této barvě je i turbína a číselník, světlé indexy.

Jak se vám tyto hodinky líbí? 我承認, že bych si asi vybral, jen váhám nad barevnou variantounerezové pouzdro? Nebo černé? Nebo…? Tyto hodinky byly představeny na výstavě 巴塞爾國際鐘錶珠寶展 2013 a prodávají se za cenu okolo 5000 EUR.

作者 文本: 🙂 吉備

圖片來源: Perrelet.com.

如果你喜歡手錶, 讓我們, 請, svoju“喜歡”通過 Facebook頁面. 謝謝!