今天,我將展示創新的瑞士品牌 LUMINOX, 它提出了在今年的巴塞爾鐘錶展. 支持國產手錶 海狼無限, 有限責任公司. 在創建與頂級潛水員斯科特·卡塞爾協作和銷售的部分所得款項將支付給海狼, 要能夠繼續工作.

Hodinky mají všechny funkce, které rECOn potápěči považují za nezbytné. A to včetně velkého pouzdra z nerezové oceli 316L s heliovým ventilem o průměru 44 毫米, jednosměrné otočné lunety s profesionální potápěčskou škálouta má patentovanou západku BLS (Bezel Locking System), ochranu proti samovolnému otáčení lunety, která zároveň slouží jako ochrana korunky. Mají také vodotěsnost 500 metrů a jasný, vysoce kontrastní číselník s LLT (Luminox Light Technology), která používá trubičky s vnitřní vrstvou luminiscenční barvy naplněné tritiem H3. Je tak zaručená svítivost až 25 let a to i v největších hloubkách. Safírové sklíčko s antireflexem nad číselníkem je speciálně zesílené.

Na číselníku také najdeme velké barevné logo Luminox a logo Sea Wolves. Pouzdro je černěné PVD, speciálně zesílené dýnko zdobí rytina Cassellovy ponorky. Integrovaný řemen je vyroben z polyurethanu, má neoprenovou extenzi.

V pouzdře tiká mechanický strojek s automatickým nátahem ETA 2826.

Každé hodinky jsou individuálně číslované a budou v prodeji ve speciálním voděodolném dárkovém boxu, do kterého si potápěč může odložit mobilní telefon, fotoaparát nebo jiné osobní věci.

Co říkáte těmto krásným potápěčským hodinkám? 如果你有興趣, seženete je za cca 44000 CZK.

作者 文本:

圖片來源: LUMINOX a 🙂 吉備

如果你喜歡新奇, 讓我們, 請, svoju“喜歡”通過 Facebook頁面. 它為我們提供了寶貴的反饋意見, 謝謝!