手錶從來沒有表現出這樣的關係,並結合它們的主人. UR-210的第一個亮點和監控之間的共生男子和他的機械手錶. URWERK UR-210 charakterizuje originální zobrazení času a zároveň komunikace s majitelem ve stejném duchu.

源: URWERK

UR-210, 供電samonatahovacím口徑UR 7.10, sice ukazují hodiny s chladnou přesností, ale také hrají na citlivou strunu tím, ,反映了你的生活步伐.

手錶有一小時的動力儲備傳統的抽獎檢查位置. Téměř zrcadlově na pozici “11” je obdobný indikátor. 這不是一個重複, 但更重要的東西. 它是世界上第一個並發症, která reprezentuje účinnost nátahu v posledních dvou hodinách.

源: URWERK

在當下, 當你靜靜地坐在他的椅子上, indikátor se bude pohybovat směrem k červené zóně, 它會通知, že není dostatek pohybu k nátahu a hodinky fungují na uloženou energii. 在當下, 當你移動時,, indikátor vyrazí směrem k zelené zóně, takže se dozvíte, 補充你的能量,你的手錶. 因此,該指標之間的差異消耗的能源和產生的繪製檢查.

最有趣的是時間如何. Dominuje velká trojrozměrná minutová ručka. V jejím rámečku je zobrazena aktuální hodina, přičemž minutová ručka se pohybuje na stupnici 0 - 60 minut v úhlu 120°. 在當下, kdy by měla přeskočit z 59. 分鐘, 60., se však ozve „klik“ signalizující návrat minutové ručky na startovní pozici a zároveň začátek nové hodiny. 返回只需要不到 0,1 第二. Jedná se tedy o retrográdní minutovou ručku. Ručka, 以及所有的指標,並撥打, 塗覆有發光色Super夜光.

To celé se skrývá v pouzdře z titanu a oceli, 測量 43,8 x 53,6 x 17,8 毫米. Pouzdro je zakryté nepoškrábatelným safírovým sklíčkem a je vodotěsné do 30 米水柱.

源: URWERK

表冠, upevněném několika šrouby s leštěnými hlavami, 是開關, 這三個位置可以調整,以.

FULL pro plně využití energie k nátahu.

REDUCED使用的時刻, 當你更積極和更清晰的運動可能會損壞自動上鏈機制.

A konečně poloha STOP – v této poloze je samonatahovací systém vyřazen kompletně a hodinky fungují na rezervu nátahu, 或者它們可被捲繞手動.

源: URWERK

“UR-210體現人與他的手錶之間的共生關係. 這種生物準你可以發現更多的運動, 你的熱情比任何其他對象,“ vysvětluje autor hodinek Martin Frei.

源: URWERK

編劇: 大衛 - 湯姆斯

作者照片: URWERK