Před téměř deseti lety začala vzájemná spolupráce švýcarského výrobce hodinek آپکی ؤنی کپڑا LeCoultre a britské automobilky Aston Martin. Obě firmy si letos připomínají důležitá data své historie – před 180 lety hodinářská manufaktura získala pojmenování “Grande Maison of the Vallée de Joux”, کے بعد 1913 se vyrábí luxusní auta Aston Martin. Jako připomínka těchto významných událostí přišla na svět trojice luxusních hodinek.

Jaeger-LeCoultre Master Compressor Extreme W-Alarm Aston Martin

O hodinkách Master Compressor Extreme W-Alarm لکھا nedávno podrobně ٹاڈا. Limitovaná série Aston Martin čítající 100 kusů se liší především ve vzhledu číselníku, jehož plastická struktura připomíná mřížku chladiče vozů Aston Martin. Černý řemen má jasně červené prošití, ale můžete ho jednoduše vyměnit za jakýkoli jiný, ale byla by to asi škoda. Hodinky opět pohání Calibre 912 دوسری خصوصیات, منٹ, گھڑی, تاریخ, GMT a alarm. Jsou to ideální hodinky pro rychlou jízdu sportovním autem s větrem o závod, a i když pojedete napříč časovými zónami, stále budete mít přehled o aktuálním čase.

آپکی ؤنی کپڑا LeCoultre Master Hometime Aston Martin

Druhá limitovaná série působí mnohem decentněji, možná až dojmem hodinek k formálnímu obleku. Nerezové pouzdro o průměru 40 ملی میٹر اور اونچائی 11,7 mm odolá vodnímu sloupci do 50 میٹر. Číselník zdobí broušení ve tvaru slunečních paprsků a rhodiované hodinové indexy. Dauphine hodinová a minutová ručka jsou výborně čitelné i za tmy díky úzké výplni luminiscenční barvou. Obě časové zóny lze velmi jednoduše odečíst, jednu najdeme na pozici 12 v subčíselníku zdobeném guilloche. Opticky ho vyvažuje subčíselník na pozici 6 s mimostřednou vteřinovou ručkou a nenápadným datovým okénkem. Referenční čas indikuje skeletonizovaná centrální GMT ručka s červenou špičkou. Rychlé nastavení cestovního časového pásma korunkou je zcela v souladu se snadným ovládáním a praktičností. Osazený kalibr Calibre 975H má automatický nátah, تعدد 4 ہرٹج, 29 اثر پتھر, اونچائی 5,7 mm a rezervu chodu 48 گھنٹے. Aligátoří kožený řemen spojuje dvojitá překlápěcí spona.

آپکی ؤنی کپڑا LeCoultre AMVOX5 World Chronograph Cermet

I poslední z trojice hodinek má komplikaci GMT, k ní navíc ideální funkci pro každého závodníka – chronograf. Extrémně lehké hi-tech 44 mm pouzdro je vyrobené z titanu a z hliníku vyztuženého keramikou, a potažené keramickou ochrannou vrstvou. Keramika dodává pouzdru vysoký lesk, odolnost a pevnost. Černý opálový číselník zvýrazňují luminiscenční číslice a hodinové indexy. Luminiscenci nesou i ručky typu “Bâton à facette”. Na číselníku najdeme 30 minutový čítač a 60 vteřinový čítač chronografu. Strojek Calibre 752/I má automatický nátah, تعدد 4 ہرٹج, 39 اثر پتھر, اونچائی 5,72 ملی میٹر, گھڑی تقریب, منٹ, تاریخ, světový čas, ukazatel chodu kalibru, chronograf. یہ پر مشتمل ہے 279 حصوں. Černý řemen z telecí kůže ukončuje dvojitá překlápěcí spona. Limitovaná série čítá 500 kusů a zvládne i 50 پانی کے کالم کے میٹر.

Mně se vzhledem i průměrem nejvíc líbí druhé v pořadí, Master Hometime Aston Martin. Které z těchto tří hodinek byste si vybrali vy?

مصنف متن: تیل

تصویر کے ماخذ: Jaeger Le-Coultre

آپ نیاپن پسند ہے, ہمیں, براہ مہربانی, کے ذریعے "کی طرح" svoju فیس بک کا صفحہ. یہ ہمارے قیمتی رائے دیتا ہے, آپ کا شکریہ!