صاف لائنوں اور بالکل متوازن تناسب اور نہ صرف codebook میں. ہم دونوں کلاسک پیچیدگیاں حاصل کر سکتے ہیں - چیک اور ریزرو کے اشارے ڈیٹا ڈرا, jsou elegantně spojeny v tomto modelu od آپکی ؤنی کپڑا LeCoultre, جو جانشین سیریز ہے ماسٹر ریزرو ڈی Marche.

ذرائع: آپکی ؤنی کپڑا LeCoultre

V tradičně a velice klasicky působícím pouzdře z 18 karátového růžového zlata bije srdce in-house kalibru 938 složeného z 273 حصوں. ہاؤسنگ وسیع ہے 39 ملی میٹر ہائی 9,85 ملی میٹر. Kalibr je samonatahovací s rezervou až 43 گھنٹے.

Číselník s minutovou škálou je v béžové barvě, ڈور نیلمنی شیشہ. Hodinová i minutová ručička jsou v barvě zlata. Ukazatele data, vteřin a rezervy nátahu mají ručky v barvě královské modři. بروکر بالکل واضح ہیں, komplikace pro zobrazení data je v současnosti jednou z nejelegantnějších – vypadá jako další subčíselník.

ڈائل اور تاج نیلمنی گلاس کے ساتھ آتے ہیں. تاج کے دوران دکھائی گیج ہے, جس پر اثر بلاکس کی تعداد engraved ہے, اس طرح 41. Drobná korunka nese plasticky vyvedený znak Jaeger-LeCoultre. Hodinky odolají vodnímu sloupci do výše 50 م. Hodinky na ruce drží černý řemen z aligátoří kůže.

Hodinky jsou dostupné ve dvou verzích – krom zlaté verze s béžovým číselníkem je k dispozici i verze s nerezovým pouzdrem a stříbřeným číselníkem.

ذرائع: آپکی ؤنی کپڑا LeCoultre

یہ دلچسپ ہے, کہ گھڑیاں ٹیسٹ کر رہے ہیں 1.000 گھنٹے, اس سے پہلے کہ وہ فروخت گزر رہے ہیں. آپ ہاتھ سے کس طرح پسند کریں گے?

مصنف textu: TomS

مصنف تصویر: آپکی ؤنی کپڑا LeCoultre