ನೀವು ಶೀಘ್ರದಲ್ಲೇ ಭಾವನೆ ಹೊಂದಿರುವಾಗ, ಮಾರ್ಕ್ ನಮ್ಮ ಸೈಟ್ನಲ್ಲಿ ಕಾಣಿಸಿಕೊಳ್ಳುವ Officine Panerai ಹೇಗಾದರೂ ತುಂಬಾ ಸಾಮಾನ್ಯವಾಗಿ, ನೀವು ಬಹುಶಃ ಹಕ್ಕಿದೆ. ಇತ್ತೀಚೆಗೆ, ಬ್ರ್ಯಾಂಡ್ ಸುದ್ದಿ ಬಹಳಷ್ಟು ಪ್ರಕಟಿಸಿದ, ಇದು ಪ್ರದರ್ಶನ ಮಾಡಬೇಕಾಗುತ್ತದೆ <ಒಂದು href="https://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=1&hl=en&nv=1&rurl=translate.google.com&sl=cs&tl=en&u=https://www.sihh.org/&usg=ALkJrhjh993ZylSt1qpem158arQWvt6YFg" ಗುರಿ = "_blank"> SIHH . ಈ ಆವಿಷ್ಕಾರ ಎಂದರೆ ಬಿಸಿ ಮತ್ತು ಕೈಗಡಿಯಾರಗಳು Officine Paneraj Radiomir ಫ್ಲಾರೆನ್ಸ್ 3 ದಿನಗಳ ಸ್ಟೀಲ್ (PAM00604). ನಾನು ಅರಿಕೆ, že i jen fotografie těchto hodinek mi vyrazily dech. Hodinky samy vznikly jako pocta Florencii a také jen a jen tam je možné si je koupit.

ಈ ಕೈಗಡಿಯಾರಗಳು ಯಾವುದೇ ತುಣುಕು ಇವೆ, průměr poduškového pouzdra vyrobeného u oceli (316ದಿ) ನಾನು 47 ಮಿಮೀ. ಕೇಸ್ ಆಕಾರ, i design číselníku i ruček vychází z prapůvodního modelu z roku 1936. Velmi netradiční – a přitom pro řadu Radiomir velmi typické – je i provedení nožek. ವರ್ಷ, ರೂಪದಲ್ಲಿ ಆ “ದಿ” drátku upevňují do pouzdra pomocí šroubků. Úžasná je u těchto hodinek hlavně ruční rytina, kterou je pouzdro zdobeno. Vytvořit ji prý trvá jednomu rytci asi týden. A každá i jen drobná chyba znamená pro dané pouzdro konec a to včetně práce, kterou do něj už jeho tvůrci vložili.

ಆಹ್ಲಾದಕರವಾಗಿರುತ್ತದೆ, že pouzdro je současně krásné a současně funkční, ತಯಾರಕ watertightness určil na hodnotu 100 ನೀರಿನ ಸ್ತಂಭದ ಮೀಟರ್.

ನಾನು ಅರಿಕೆ, že podobné zdobení pouzdra jsem zatím viděl pouze u hodinek z Nového Zélandu se značkou Margrette. Tam práce rytce měla svůj vzor v tradičním tribald maorském tetování.

ಮೂಲ: www.magrette.com

Hodinky mají černý číselník v tradičním historickém rozložení. Netradiční pro značku OP je “sunburst” zdobení horní plochy. Číselník je vypracován jako “sandwich”, jen původní radioaktivní vrstva luminiscence byla nahrazena Super LumiNovou – ta má zajímavou “ವಿಂಟೇಜ್” barvu. Tradiční je i použití tradičních fontů. A zlaté ručky také nijak nevybočují od vzoru, který určil podobu těchto hodinek už v roce 1936.

V hodinkách je mechanický in-house kalibr P.3000. Je to mechanický kalibr s ručním nátahem a rezervou chodu celé tři dny (má dva pérovníky). Frekvence netypicky velké setrvačky o průměru 13,2 ಎಂಎಂ 3 Hz (21.600 ಎ / ಗಂ). Jeho obsluha je opravdu sofistikovaná, třeba přesouvat hodinovou ručku lze s ohledem na aktuální časové pásmo bez zastavení nebo přesunutí minutové ručky. Ocelové dýnko se ನೀಲಮಣಿ průhledem vám tento kalibr ukáže opravdu důkladně.

K hodinkám patří i tradiční kožený řemen s tradiční jazýčkovou sponou.

ನಾನು ನಿಮಗೆ ಹೀಲ್ಸ್ ವೇಳೆ ಈ ಕೈಗಡಿಯಾರಗಳು ಪ್ರಭಾವಿತನಾಗಿ, ಕೌನ್ಸಿಲ್> ಇದು Å¡te> ತಮ್ಮ nákupem POSPA ಜೊತೆ, ಕೇವಲ totiž omezená ಆವೃತ್ತಿಗಳು ಮತ್ತು ÃtajÃcà ಮಾಡಲಾಗುವುದು 99 ತುಣುಕುಗಳು. ಅವುಗಳನ್ನು ನಂತರ> ಒಂದು ಸಾಕಷ್ಟು ಭರವಸೆ zaprášÃ! ಅವರಿಗೆ ಹೋಗಿ ನೀವು ಪಿಯಾಜಾ ಸ್ಯಾನ್ ಗಿಯೊವನ್ನಿ ಮೇಲೆ ಅಂಗಡಿಗೆ ಫ್ಲಾರೆನ್ಸ್ ಹೊಂದಿರುತ್ತದೆ, jinde k dostání nebudou.

ಲೇಖಕ ಪಠ್ಯ: 🙂 kibi

ಫೋಟೋ ಮೂಲ: www.panerai.com

ನೀವು ಕೈಗಡಿಯಾರಗಳು ಬಯಸಿದರೆ, ನಮಗೆ ತಿಳಿಸಿ, ದಯವಿಟ್ಟು, ಮೂಲಕ "ನಂತಹ" svoju ಫೇಸ್ಬುಕ್ ಪುಟ, ಇದು ನಮಗೆ ಅಮೂಲ್ಯ ಪ್ರತಿಕ್ರಿಯೆಯನ್ನು ನೀಡುತ್ತದೆ. ಧನ್ಯವಾದಗಳು!