Když budete mít v nejbližší době pocit, मार्क हमारी साइट पर दिखाई देता है कि Officine Panerai किसी न किसी तरह भी अक्सर, आप शायद सही है. Poslední dobou tato značka totiž zveřejnila spoustu novinek, souvisí to s výstavou SIHH. इन नवाचारों में से एक गर्म और घड़ियों हैं OFFICINE Paneraj Radiomir फ्लोरेंस 3 दिन स्टील (PAM00604). मैं मानता हूँ, že i jen fotografie těchto hodinek mi vyrazily dech. Hodinky samy vznikly jako pocta Florencii a také jen a jen tam je možné si je koupit.

इन घड़ियों कोई टुकड़ा कर रहे हैं, průměr poduškového pouzdra vyrobeného u oceli (316L) मैं 47 मिमी. प्रकरण आकार, i design číselníku i ruček vychází z prapůvodního modelu z roku 1936. Velmi netradiční – a přitom pro řadu Radiomir velmi typické – je i provedení nožek. वर्ष, फार्म में उन “L” drátku upevňují do pouzdra pomocí šroubků. Úžasná je u těchto hodinek hlavně ruční rytina, kterou je pouzdro zdobeno. Vytvořit ji prý trvá jednomu rytci asi týden. A každá i jen drobná chyba znamená pro dané pouzdro konec a to včetně práce, kterou do něj už jeho tvůrci vložili.

सुखद है, že pouzdro je současně krásné a současně funkční, निर्माता watertightness určil na hodnotu 100 पानी के स्तंभ के मीटर.

मैं मानता हूँ, že podobné zdobení pouzdra jsem zatím viděl pouze u hodinek z Nového Zélandu se značkou Margrette. Tam práce rytce měla svůj vzor v tradičním tribald maorském tetování.

स्रोत: www.magrette.com

Hodinky mají černý číselník v tradičním historickém rozložení. Netradiční pro značku OP je “sunburst” zdobení horní plochy. Číselník je vypracován jako “sandwich”, jen původní radioaktivní vrstva luminiscence byla nahrazena Super LumiNovou – ta má zajímavou “पुरानी” barvu. Tradiční je i použití tradičních fontů. A zlaté ručky také nijak nevybočují od vzoru, který určil podobu těchto hodinek už v roce 1936.

V hodinkách je mechanický in-house kalibr P.3000. Je to mechanický kalibr s ručním nátahem a rezervou chodu celé tři dny (má dva pérovníky). Frekvence netypicky velké setrvačky o průměru 13,2 मिमी 3 हर्ट्ज (21.600 ए / घंटे). Jeho obsluha je opravdu sofistikovaná, třeba přesouvat hodinovou ručku lze s ohledem na aktuální časové pásmo bez zastavení nebo přesunutí minutové ručky. Ocelové dýnko se नीलम průhledem vám tento kalibr ukáže opravdu důkladně.

K hodinkám patří i tradiční kožený řemen s tradiční jazýčkovou sponou.

इस घड़ी के साथ आप भी प्रभावित करते हैं, क्या आप बेहतर उनकी खरीद के साथ जल्दी होगा, केवल सीमित संस्करण नंबरिंग वहाँ का उत्पादन किया जाएगा 99 टुकड़े. एक काफी यकीन है कि वे धूल भरी जा रही हैं! उनके लिए जाना आप पियात्सा सैन जियोवानी पर बुटीक के लिए फ्लोरेंस करना होगा, jinde k dostání nebudou.

लेखक पाठ: 🙂 Kibi

तस्वीर स्रोत: www.panerai.com

आप की तरह देखता हैं, हमें, कृपया, अपने समर्थक "की तरह" Facebook पृष्ठ, यह हमारे मूल्यवान प्रतिक्रिया देता है. शुक्रिया!