घड़ियाँ कभी ऐसे रिश्ते और उनके मालिकों के बंधन नहीं दिखा था. 1 आकर्षण के रूप में उर-210 और आदमी और उसके यांत्रिक घड़ियों के बीच सहजीवन की निगरानी. URWERK यू.आर.-210 charakterizuje originální zobrazení času a zároveň komunikace s majitelem ve stejném duchu.

स्रोत: URWERK

यू.आर.-210, संचालित samonatahovacím क्षमता 7.10 यू.आर., sice ukazují hodiny s chladnou přesností, ale také hrají na citlivou strunu tím, कि अपने जीवन की गति को दर्शाता है.

घड़ी है एक शक्ति आरक्षित परंपरागत ड्रा एक घंटे की स्थिति की जाँच. Téměř zrcadlově na pozici “11” je obdobný indikátor. यह एक दोहराव नहीं है, लेकिन बहुत अधिक महत्वपूर्ण कुछ. यह दुनिया का पहला जटिलता है, která reprezentuje účinnost nátahu v posledních dvou hodinách.

स्रोत: URWERK

पल में, जब आप चुपचाप अपनी कुर्सी में बैठे हैं, indikátor se bude pohybovat směrem k červené zóně, जो सूचित करेंगे, že není dostatek pohybu k nátahu a hodinky fungují na uloženou energii. पल में, जब आप कदम, indikátor vyrazí směrem k zelené zóně, takže se dozvíte, कि अपनी घड़ी अपनी ऊर्जा की भरपाई. सूचक इसलिए खपत और ऊर्जा उत्पन्न के बीच अंतर ड्रा की जांच से पता चलता है.

सबसे दिलचस्प है कि समय कैसे. Dominuje velká trojrozměrná minutová ručka. V jejím rámečku je zobrazena aktuální hodina, přičemž minutová ručka se pohybuje na stupnici 0 - 60 minut v úhlu 120°. पल में, kdy by měla přeskočit z 59. करने के लिए मिनट 60., se však ozve „klik“ signalizující návrat minutové ručky na startovní pozici a zároveň začátek nové hodiny. रिटर्न की तुलना में कम समय लेता है 0,1 दूसरा. Jedná se tedy o retrográdní minutovou ručku. Ručka, साथ ही साथ सभी संकेतकों और डायल, luminescent रंग सुपर LumiNova के साथ लेपित.

To celé se skrývá v pouzdře z titanu a oceli, मापने 43,8 x 53,6 x 17,8 मिमी. Pouzdro je zakryté nepoškrábatelným safírovým sklíčkem a je vodotěsné do 30 पानी के स्तंभ के मीटर.

स्रोत: URWERK

ताज, upevněném několika šrouby s leštěnými hlavami, स्विच, जो तीन पदों पर समायोजित किया जा सकता है.

FULL pro plně využití energie k nátahu.

पल में उपयोग कम, जब आप और अधिक सक्रिय हैं और तेज आंदोलनों स्वयं घुमावदार तंत्र को नुकसान पहुंचा सकता है.

A konečně poloha STOP – v této poloze je samonatahovací systém vyřazen kompletně a hodinky fungují na rezervu nátahu, या वे स्वयं घाव हो सकता है.

स्रोत: URWERK

"UR-210 आदमी और उसकी घड़ियों के बीच सहजीवी संबंध प्रतीक. आप पर यह आंदोलन अर्ध जैविक अधिक प्रकट कर सकते हैं, अपने जुनून के किसी भी अन्य वस्तु से,“ vysvětluje autor hodinek Martin Frei.

स्रोत: URWERK

लेखक textu: Toms

लेखक तस्वीर: URWERK