Vzhledem k našim tradičně dobrým vztahům jsme měli možnost se dozvědět tuto úžasnou novinku mezi prvními. Jan Lidmaňský, velmi výrazná osobnost hodinkového světa – a to nejen v malém českém měřítku, ale minimálně v evropském, se bude ženit! Připomeňme si některé z úspěchů tohoto chronického starého mládence: on byl kustodem a organizátorem výstavy “600 let orloje”, on jediný v ČR má certifikát opravňující ho ručně skládat hodinky se značkou જેગર-LeCoultre a to i nejsložitější hodinky s tourbillonem. On je tím, na koho se všichni obracíme se všemi nejasnostmi v konstrukci hodinek. A konečně, on určuje trendy designu mnoha švýcarských značek nejen pro příští sezónu.

To vše bude teď ale poněkud těžší. Jeho vyvolená totiž nepochází z Evropy. Je to totiž krásná maorská dívka z Aucklandu na Severním ostrově Nového Zélandu. Honza se prý beznadějně zamiloval do jejího tribal tetování.

Tomu se nedivím, tetování jí velmi sluší, ale trochu mě překvapilo, že za společné místo k životu si oba snoubenci vybrali právě Nový Zéland. Nezbývá, než doufat, že to Jendu neodvede příliš daleko od Evropy, od centra hodinkového světa. Určitě se můžeme těšit na jeho zasvěcené recenze hodinek místní značky Magrette.

Tak přejeme všechno nejlepší a prosím, vzpomínej, Honzo, na naši šedivou ospalou Evropu jen v dobrém!

🙂 kibi

વર્ષ, આ “સ્પોટલાઇટ” byla jen nepovedeným pokusem o žert, Honzovi se, અલબત્ત, omlouvám! 🙂