থেকে, তরবার উপসংহার bude oficiálním partnerem pro měření času při Zimních olympijských hrách v roce 2014 v Ruské federaci, jistě není žádným překvapením. Vždyť tato úloha jí neodmyslitelně patří už po šestadvacáté, přesněji od roku 1932. Jistě je to neodolatelnou příležitostí pro zviditelnění značky a tak jako v jiných letech s tím souvisí i vydání limitních edicí. V případě Sochi Petrograd se jedná o pouhých 100 টুকরা. Provedení, materiály, technická invence i omezený počet z nich jistě udělají velmi žádaný kousek.

A právě tato edice se mi velmi líbí. Jak použitým materiálem, kterým je 18 karátové zlato, tak i tvarem a celkovým Art Deco vintage vzhledem. কিভাবে সে পারে না, vždyť design hodinek se inspiruje hodinkami pro cara Mikuláše II z roku 1915. Původní hodinky jsou dnes uloženy v muzeu značky Omega. Velmi netradiční jsou třeba obloukové nožky, jen by mě zajímal mechanizmus výměny řemenů?

Rozměry pouzdra jsou 32 মিমি x 47 mm x 13mm, Na stříbřitém číselníku kromě černých Art Deco číslic najdeme prvky v tradičních barvách vlajky Ruské federace – tedy červenou (স্কেল 13 যখন 24), bílou (ডায়াল) a modrou (হাত). Překrývá ho konvexní safírové sklíčko. Aligátoří vintage řemen v barvě “burgundy” ukončuje spona z 18 karátového žlutého zlata.

V hodinkách je luxusně zdobený in-house kalibr Omega 2202 s Co-Axial setrvačkou, což je vlastně modifikovaný kalibr ETA 2895. Ale k tomuto typu hodinek patří pevné dýnko, zde mírně klenuté s tematickým gravírováním, takže se pohledem na zdobený strojek potěšit nemůžeme. দৃশ্য? Odpovídá výjimečnosti hodinek i příležitosti – $18600 ইউএসডি. আমি, že i tak se prodají velmi rychle.

লেখক পাঠ: 🙂 kibi

ছবির উৎস: www.omegawatches.com

Pokud se vám aktualita líbila, let us দ্বারা, দয়া করে, মাধ্যমে "চাই" কল্পনা ফেসবুক পাতা. এটা আমাদের মূল্যবান মতামত দেয়, তোমাকে ধন্যবাদ!