জন্য আর্কাইভ,en April, 2012

TAG Heuer Monza – পর্যালোচনা

তরবার TAG Heuer a její duchovní předchůdce Heuer byla vždy neodmyslitelně svázána s automobilovými závody. এটা আশ্চর্যের কিছু নেই, যে কিছু মডেলের সহ্য যে ব্র্যান্ড নামের বিখ্যাত দৌড় সার্কিটের সঙ্গে সংযুক্ত. Původní model Monza spatřil světlo světa již v roce 1933 a jednalo se o jednotlačítkový chronograf ovládaný tlačítkem v korunce. তারপর থেকে, ব্র্যান্ড এই মডেলের বিভিন্ন সংস্করণে রি করেনি প্রস্তুত. কিভাবে শেষ হয়নি, se dočtete v této recenzi.

আরও পড়ুন

Ohlédnutí za týdnem 17/2012

Co jste mohli vidět a číst na photowatches.eu v už sedmnáctém týdnu roku 2012?

Pondělí

Epos Collection Emotion – recenze

আরও পড়ুন

কিনুন গতি এবং বিজয় ORIS স্বাদ এবং সংবেদন দেখছেন – স্পটলাইট

Vyhraj jízdu v závodním speciálu Porsche GT3 na Masarykově okruhu v Brně.

Značka náramkových hodinek ORIS je již řadu let pevně spojena se závodem Formule 1, jako partner stáje Williams. Proto pro vás v Koscomu připravili unikátní příležitost vychutnat si pocit závodního jezdce v kokpitu sportovního speciálu Porsche GT3 při jízdě na Masarykově okruhu v Brně.

উৎস: Koscom

আরও পড়ুন

গ্যালারিতে সংবাদ – Seiko কমলা মনস্টার – SKX781 – দ্বিতীয় অংশ.

অ্যালবাম

পর্যালোচনা

সাজসরঞ্জাম জন্য ধন্যবাদ Amers.cz.

গ্যালারিতে সংবাদ – ধীশক্তি 50, টাইপ 51

অ্যালবাম

ঋণ সংগ্রাহক জন্য ধন্যবাদ Stanislav জং!

Calibers মেশিন পরিপাটি ও ধরনের সংক্ষিপ্ত বিবরণ - দ্বারা 1995

TAG Heuer Lady Ceramic Gold Quartz Watch – পর্যালোচনা

মধ্যে reportáži z návštěvy butiku TAG Heuer jsem vám ukázala hodinky, co jsme měli k dispozici, a slíbila jsem, že o nich brzy napíšeme. Plním slib, dnes se budu věnovat dámským keramickým hodinkám z řady Formula 1.

আরও পড়ুন

Seiko Ananta ‘Kumadori’ Chronograph – স্পটলাইট

O nádherných hodinkách Seiko Ananta už jsme লিখেছেন. Nyní vám přináším aktualitu z BaselWorldu 2012 týkající se limitované edice Seiko Ananta ‘Kumadori’ Chronograph.

উৎস: seiko.com

আরও পড়ুন

গ্যালারিতে সংবাদ – ওরিয়েন্ট রাশি স্বয়ংক্রিয় 200M Diver

অ্যালবাম

ঋণের জন্য ধন্যবাদ “abbotovi”. 🙂 kibi

Ruský prezident Medveděv nosí hodinky Slyde od HD3 – স্পটলাইট

Že má končící ruský prezident Medveděv rád luxusní švýcarské hodinky a nové technologie, je už známé. Nyní byl spatřen s novým přírůstkem na ruce – এটি একটি Slyde hodinky od HD3. Nemáme sice upřesnění, který z modelů to je, odhaduji, že by se mohlo jednat buď o model Rose Gold & কালো বা Full Black & Rose Gold.

উৎস: http-://www.blinkx.com/watch-video/medvedev-signs-decree-to-create-public-service-tv-channel/kBlaftRnHI73QyX2ipDZvg

আরও পড়ুন

Glycine Airman MLV 2004 (L.E.) – পর্যালোচনা

Dnes vám představím hodinky, u kterých jsem měla zpočátku fakt problém poznat, এখন কয়টা বাজে. Mají totiž nikoli 12-ti hodinovou stupnici, jak jsem zvyklá, ale 24-ti hodinovou.

Proč se vlastně vyrábějí hodinky s 24-ti hodinovou stupnicí, když by vlastně stačila obyčejná 12-ti hodinová? Existují lidská povolání a činnosti, kdy nositel hodinek nutně potřebuje vědět, zda je 8 hodin ráno nebo 20 hodin večer. Třeba jako osádka ponorky, piloti, kteří přelétají časové zóny, polárníci ve stanicích a určitě vás napadnou i jiné obory lidské činnosti, kde je toto zobrazení času výhodnější.

V tomto případě se jedná o limitovanou edici Glycine Airman MLV, které se vyráběly v září roku 2004.

আরও পড়ুন

ফিরে শীর্ষ