在下面的評論中,我想介紹一下比較有代表性的是我最喜歡的系列 空軍 由瑞士製造商 甘氨酸觀看SA. 他居住在比爾鎮靠近瑞士的心臟, 伯爾尼. 雖然這個標籤不跟我們屬於暢銷中, jejím heslem „Continuous fine swiss watch making since 1914“ se nemůže zdaleka pochlubit každý, 更著名的,有信譽的生產廠家. Navíc velká většina jejich téměř výhradně mechanické produkce se pohybuje v cenovém rozmezí cca 500 - 1500 歐元,這是一個足夠廣泛的客戶好消息.

系列 空軍 在生產甘氨酸的主要原因列表中的第一個地方通常說肯定是在已經開始的歷史 1953 和大量的模型和變種, 它現在已經看到了世界的光. 基本模式仍, 我認為, 27. 錶盤的每個通常至少有三個派生的變種不同的顏色, 塗層外殼, 使用帶, 拉等. 而這也是不爭的原因這一系列腕錶收藏家的普及.

標題 空軍基地 22 建議, 該模型是 22. v pořadí a výrobce ho uvedl na trh v roce 2010. Předchozím modelem s číslem 21 byla opravdová technická lahůdka v podobě modelu Double 24, který díky samostatně otočné vnitřní i vnější lunetě dokázal na mechanickém principu současně ukazovat čas ve čtyřech (!) časových pásmech. Base 22 nicméně vychází koncepčně i rozměrově z modelu Airman 2000 a znamená návrat k osvědčené vnitřní pevné a vnější otočné 24 hodinové stupnici, což umožňuje odečítat čas současně až ve třech časových pásmech. Do vínku navíc dostal aretaci lunety umístěnou na čtvrté hodině, což je příjemný designový i funkční prvek, který již od zmíněného roku 1953 dotváří charakteristickou tvář většiny Airmanů.

稍微酒桶形錶殼的直徑為 42 毫米寬,是由拋光的鋼, 相對較長的僅上表面, široce rozkročených, ale zápěstí dobře kopírujících nožek mají povrchovou úpravu kartáčováním a díky nim mají hodinky celkovou délku 51 毫米 (挑著挑著). Otvory pro stěžejky jsou vrtané nožkami a to velmi příjemně ulehčuje výměnu řemenu, 或緊張. 殼體高度約為 11 mm a tyto hodinky se tedy bez problémů vejdou do rukávu košile.

防水 pouzdra je 20 ATM a kdo chce, může se s nimi ponořit hluboko pod vodní hladinu v rámci potápění s dýchacím přístrojem. Tento údaj také vypovídá o celkově vysoké mechanické odolnosti hodinek.

滾花, 拉絲和雙向旋轉表圈用 24 格林尼治標準時間的小時刻度的直徑 41 毫米,它可以旋轉到第四小時鬆開上述鎖緊.

螺旋式表冠與標誌的直徑只有 5,2 毫米和處理需要一定的實踐. 此外,有干擾鎖定擋板和冠, ,有一個直徑 6 毫米和她處理得很好.

Ciferník je krytý plochým 藍寶石 sklíčkem o průměru 34,5 mm s vnitřní AR vrstvou. 親自為我這種類型的手錶,而坐在有機玻璃凸, 比持平藍寶石, 但生產商就這樣.

實際的錶盤提供黑色, 白人 (銀) a černomodré „dégradé“, kde modrá od šesté ke dvanácté hodině postupně přechází v černou – to je velmi efektní. Na ciferníku najdete 24 hodinovou a minutovou stupnici, ovšem pro odečítání času v běžném dvanáctihodinovém „modu“ si uživatel musí vystačit jen s indexy, 12 hodinová stupnice chybí. I když ubyly některé nápisy, 總體而言,錶盤是有點混亂, 但它在很大程度上是由於對必要的信息量減去時間在多個時區. Datové okénko je umístěné na třetí hodině a výrobce v tomto případě z důvodu přehlednosti vhodně zvolil černá čísla na bílém podkladu. 有些型號都配備了放大鏡,我會親自歡迎在這裡.

手裡有一共有四個, 是顯著, tvarově charakteristické pro modelovou řadu Airman a vylepšují tak celkový dojem ze složitého ciferníku.

Luminiscence na indexech a ručkách je dostatečná a vydrží v odečitatelném stavu celou noc.

後蓋與周圍的拋光的周邊通常的信息, šroubovací a průhledem o průměru 25 mm můžeme pozorovat tepající srdce hodinek, tedy strojek GL 293, což je v tomto případě upravená ETA 2893-2. Velmi pěkným prvkem je ozdobný rotor, na kterém je kromě ženevských pruhů i rytina části vrtulového letadla a nápis Glycine Airman.

五筆切腳的寬度 22 毫米逐步, 也或許有點, 收窄至 18 毫米. 金屬撥動扣安全鎖和壓花標誌,並題詞甘氨酸是一種廣 19 毫米. 此舉是平均質量, 小撥浪鼓和錫端子. 手錶西服,皮帶, 原來沿寬的整個長度對比拼接 22 毫米和較長的部分的外側面進行凹凸文字AIRMAN. 剪輯是好的,紮實有凹凸文字的甘氨酸.

Glycine Airman je pro mě tak trochu srdeční záležitost a pro nebudu váhat je doporučit všem, kteří chtějí solidní a neokoukané hodinky dobré značky pro běžné nošení i trochu té parády, které jsou zároveň dostatečně bytelné a odolné proti případnému horšímu zacházení. 誰有時周遊世界, navíc ocení i možnost nastavení místního času bez ztráty možnosti sledování času domácího a k tomu ještě jeden čas jako bonus. Přesto že byly uvedeny na trh již v roce 2010, je jich v nabídce obchodníků stále ještě dost a v levnější verzi na řemeni se dají koupit za cenu pod 1000 歐元.

作者 文本: 勢在必行

作者 照片: 🙂 吉備

相冊所有照片.

如果你喜歡手錶, 讓我們, 請, svoju“喜歡”通過 Facebook頁面. 它為我們提供了寶貴的反饋意見, 謝謝!