一對夫婦的手錶品牌 Davosa 我已經在手裡, 最感謝的朋友 – BUFF這個品牌. 這是一個相當奇怪的我, 在我轉身的時候 “卡斯帕”, 經銷商對品牌的捷克和斯洛伐克共和國, 如果我要拍的幾個車型圖片. 大部分我的整個集合喜歡這些通用 Davosa步道碩士, 他們打我,看著非常有用的. 這個品牌的歷史,仍一定會回來, 我很驚訝, 達沃斯的品牌有它的起源早在 1861.

該鋼的情況下有一個桶的形狀,或許還有一個獨特的表圈, 腳之間的差距被覆蓋. Snad si tento tvar připomenete v souvislosti s některými modely značky Omega? 年, vrchol jeho využití byl asi v 70. – 80. 歲月 20. 世紀. A je to tu zas, 我 歐米茄 vydala připomínku původních hodinek – Omega Speedmaster Mark II, historie se zkrátka opakuje. Povrchová úprava je na všech plochách dokončena matným pískováním – tuto povrchovou úpravu mám já osobně rád. Rozměry pouzdra jsou vpravdě univerzální, průměr bez korunek je 42 毫米, přes korunky jsem naměřil 47,5 毫米, “挑著挑著” 47 mm a tloušťku přiměřenou celkovým proporcím, 12,5 毫米. 防水 我感到驚喜房屋, Davosa si věří a určila ji na 100 米水柱 /10 自動取款機.

Korunky na pouzdře najdeme hned dvě. Ta na pozici “3” se značkou kompasové růžice slouží k ovládání kalibru, nešroubuje到殼體. 和位置的第二 “10” 控制與分鐘刻度的表圈內側, 螺桿是.

如果受災地區 藍寶石水晶. 製造商是吝嗇的信息,而, 大概在幻燈片上是不是防反射塗層, 當至少拍攝看起來如此.

黑色錶盤是平的, 只有發​​光每小時指數上升到高於地平面. 毫無疑問不會隨程式化的飛機印刷的白色標識標籤. 該電路的規模秒後是潛水的方式手錶部分印紅, 還有一個旋轉內表圈上的索引. 我很欣賞雙光圈顯示一周的日期和星期. 有時我想,, 這種觀點是 “版權所有” 只為精工手錶 5 而且很高興看到這些並發症和瑞士手錶. 該代碼作為一個整體影響我清晰和簡單印象.

這些照片我見過的其它顏色變盤磨 “旭日”. 說實話, 很多對我有什麼了不起, 在我看來, 光滑的黑色錶盤是最適合這款腕錶的整體風格.

簡單 “棒” 雙手被部分塗成黑色, 但他們的主要區域由一個發光的白色的. 我覺得我很欣賞的重點放在簡單性和可讀性. 本集將紅色秒針在同一個燈罩, 作為打印錶盤和表圈. 而且這種顏色的補充手錶愉快復甦.

對於一個攝影師寵愛的潛水手錶品牌精工或者西鐵城可能會似乎是一個缺乏質量發光 – 熒光粉是相當粗磨, 發光處於關閉狀態不是特別強或長. 典型的擁有者可能會發現,手和指標的發光以及他想.

瑞士鐘錶滴答口徑​​的生產SWATCH集團 – ETA 2836-2. Základ má samozřejmě společný s rozšířeným a osvědčeným kalibrem ETA 2824, jen je zde doplněna komplikace zobrazení dne v týdnu. Trochu jsem váhal, jestli by použití kalibru 2892 s komplikací GMT nebylo užitečnější, ale pak jsem si řekl, že výsledkem by byly jen další hodinky “pro cestovatele” a komplikace “星期幾的” se mi zde vlastně moc líbí. Tento kalibr byl uveden do výroby vlastně nedávno, 在 1999. 它是一個機械機芯自動上弦 (動力儲備約 40 小時), 頻率有setrvačky 4 赫茲 (28.800 A / H). Je v něm zasazeno 25 岩系 (v některých variantách je to víc, například 27). Nevypadá, že by ho výrobce oproti výrobě u ETA nějak upravoval, jen přibylo logo značky vypálené laserem na rotoru automatického nátahu.

I ocelové šroubovací dýnko má matnou povrchovou úpravu, na plochu kovu se vešly mnohé technické popisky. Dýnku ale dominuje rozměrný průhled na mechanický kalibr. Alespoň mne pohled na mechanický strojek, hýbající se kolečka a jiné součástky, asi nikdy neomrzí.

Vážně mne překvapila kvalita řemínku! Je výtečný – podobný gumo-textilní řemínek už několik let užívám v několika exemplářích se značkou Maratac. Zde vypadá stejně kvalitně a bytelně a také se mi líbí jeho červené prošití. 我得到了簽名拉絲鋼扣和舌頭是好的. 滿分! 我看只有錶帶的重量 91 克.

你喜歡達沃斯自動感應設備? 我覺得像 “勤勞的手錶”, 所以,看, 你玩什麼 – 即使是偉大的奢華, 或專業超級超級工具, 只是看, 與味道拿在手上兩個辦事處, 並在帆船週末旅行. í價格似乎是合理的 – 698 EUR. 我, 達沃斯與品牌的特殊手錶將是非常不明智的忽視.

作者 文字和照片: 🙂 吉備

相冊所有照片.

謝謝你借給卡斯帕.

如果你喜歡手錶, 讓我們, 請, svoju“喜歡”通過 Facebook頁面. 謝謝!