Romain Jerome的 創建者, 這使得手錶 有一點不同. 在該模型中, 埃亞菲亞德拉冰蓋埃沃 回應最近的地​​質探險. 這是冰島火山噴發, 也許你還記得, 粉塵在大氣幾天受航空旅行在歐洲幾乎.

Hodinky jsou ze série DNA, 這意味著, že obsahují něco, co se přímo týká události, kterou mají připomínat. V tomto případě je to číselník vytvořený z lávy přímo této sopky. Ta byla základem pro ručně nanesený smalt. Ten svými živými barvami jistě i vám připomíná tekoucí lávu. Ručky modelu mají letadélky na svých koncích připomenout, že právě letecká doprava byla tím důvodem, proč se o této události dozvěděl vlastně celý svět.

V hodinkách je mechanický strojek s automatickým nátahem, bohužel RJ je na bližší informace skoupý. Na dýnku je gravírovaná mapa drsného ostrova Island.

Pouzdro hodinek je vyrobeno z nerezové oceli s černou PVD vrstvou. Je trochu menší, než u předchozích modelů s průměrem 46 毫米, nyní má “僅” 43 毫米. Pouzdro dotváří typické čtyři “爪”, které drží lunetu hodinek.

Výbuch sopky v roce 2010 byl pro RJ asi významnou událostí, tento model je již třetím, který se této události věnuje. 只是提醒, že číselník prvního modelu nabízel “letecký pohled” na žhnoucí kráter sopky.

Jestli se vám hodinky s názvem Eyjafjallajökull (Ostrov horských ledovců) 做, mohou být vaše za cenu okolo $20.000 USD. Hodinky vznikly pouze jako limitní edice 99 件.

作者 文本: 🙂 吉備

圖片來源: romainjerome.com