看, 可被調整? 看, 在kteterých不必更換電池? 絕對準確的手錶? 看, 其中考慮到, 你在哪裡? 一會兒的工夫請求一次… 竟然有. 公司 公民 編程致力於在傳動領域研究光手錶. 在 1995 提出了驅動生態驅動. 在 2011 那麼獨特的限量版腕錶衛星調整時間和兩年後也有批量生產. 而這些手錶,我想向你介紹.

推動生態驅動器,當然,驅動光能量. Citizen používá speciální absorpční články, 通過在一個獨特的鈦鋰電池儲存能量, 這應該是在完全充電,以保持手錶跑起來 7 多年沒有額外的光能量. Na jeden den běžného provozu by hodinkám mělo stačit okolo 9 minut na plném slunci.

衛星調整工作時間多虧了GPS衛星. 而, 在NAVSTAR衛星使用的原子鐘, 其精確度是 10-13小號, jsou hodinky absolutně přesné. Hodinky vyhledají jednu z 32 družic a dekódují jejich signály. Rychlost nastavení podle pozice na zeměkouli je úctyhodná, při dobrých podmínkách je jen kolem 20 第二. 足夠的理論, 更不用說觀看.

Soudkovité pouzdro hodinek je z titanu, upraveného kartáčováním a tvrdým povlakem. 它的直徑為 49,5 毫米, 與冠 53 毫米, “挑著挑著” 57 毫米和一高度 18,8 毫米. 重量僅為 145 GR,這是由於使用了鈦, 鋼材肯定會更稱重. 房屋擺好通過移動, 與光學構成一個整體.

旋入式表冠 8 mm大, 暗 (PVD), 的位置 3, 與缺口為更好地處理, 沒有裝修. 控制表的其他功能的按鈕是伴隨著持倉冠 2 一 4. 它們是光滑的,比實際冠僅略小.

玻璃是凸的, safírové a opatřené antireflexní vrstvou a má průměr 38 毫米. 因此,有沒有傷害, pokud se do něj nepustíte briliantovým prstenem.

該網站是用公民, 該錶盤的背景是由紡絲螺旋槳的形狀的啟發, 想起了一個車輪或雨傘的輻條我, 它僅僅依賴於觀察者的想像. 反正撥號是一個三層半透明, aby se k slunečním článkům dostalo co nejvíc světla. 這款手錶有兩個subčíselníky, 從中心線一個正確的一剩. 它由一個黑色的邊孔, 白色索引和白色和綠色數字和字母. 右邊, 即,朝向索引 3, 展示, 無論是白天還是夜晚 – 模式 24 小時. 左, 林宏Ķindexu 9, 累積三個功能: 與天, 夏季/冬季時間和電池電量. 主錶盤上有一個拋光塑料stříškovité小時指標, 輔以熒光膠帶. 的位置 3 一 9 缺少金屬部分, 的位置 6 在春季,由於datumovku. 線的當前數量的黑盒子, 看到的,卻是三個數字, 光盤是黑色和白色數字編號.

該日曆被設計成一個永恆的 (永久) 公民和保證準確性 2100. 分鐘的間隔由白線表示. Indexy jsou na vnitřním okraji lemovány zeleně provedenými minutovými čísly: 其中數字 20 何時 40 站在他的頭, 45 何時 15 那麼在默認位置. Číselník lemují zkratky názvů měst, 根據該設定的時區. 即使這封信是在錶盤中間建立在頭上. 錶盤上依然擺放裝飾綠色3快捷鍵: RX正上方的手和NO的軸線與行對稱以下. 通過使用無線電信號來指示調整手錶. 錶盤上沒有列出的防水和標誌公司在它的傳統位置, 向上, 位置之間 11 一 1, 但不是在錶盤上, 但在滑動底部.

Skeletonové ručky obou sekundárních číselníků jsou zeleně lakované a postrádají luminiscenční vrstvu. 分針是黑色的長, 取劍的形式,幾乎所有的人都充滿了發光顏色. 時針足夠短,尖顯著擴大的翅膀. 這也是幾乎整個發光. 秒針具有特定形狀: 在很多關於延長軸和點軸有翅膀. Špička i přesahující konec jsou také zelené.

錶盤的整體印象是因為所使用的材料很有意思, 遺憾的是有些混亂. 令人驚訝的我看他的手錶也沒有那麼糟糕subčíselníky, 一個很寬的手, 特別是小時. 這也可能有助於消除周圍手錶的外圍規模?

正如我上面寫的, 發光帶是每小時索引處,以及時針和分針幾乎整個表面. 發光 je postačující, 綠色.

V hodinkách čas odměřuje modul Citizen H909. Je to samozřejmě in-house quartzový kalibr s několika velmi zajímavými vlastnostmi. O solárním dobíjení vestavěné baterie jsem se už zmínila, o přesném seřizování podle údajů z družic GPS také. Zbývá dodat, že tento modul ukáže datum vždy přesně, je totiž vybaven vlastní variantou perpetuálního kalendáře. Nastavování je poměrně složité, zahrnuje spoustu možností, bez manuálu se to pravděpodobně zvládnout nedá.

平穩, 熏黑的鈦金屬表冠的斜面邊緣飾有兩個綠色的圓圈, 在綠色的顏色也排到標誌生態驅動器和衛星波. 當然,我們會發現有關生產廠家的信息, 材料, 水密性, 編號, 對信息的數量和口徑, že pouzdro se nemá otvírat, jen v servisním centru. Vrátím se ještě k informaci o 水密性, 是缺少在錶盤上: 20 酒吧. – 200 米, 所以,看防水非常好, 專為潛水員.

Mohutný titanový článkový tah skvěle doplňuje pouzdro. U hodinek je široký 22 毫米, 與扣 20 mm一 3,5 mm je vysoký. Má překlápěcí sponu s pojistkou proti otevření, na které nechybí gravírovaný název výrobce.

手錶有兩種變種, první má zelené akcenty a titanový tahem, druhá je oranžová s pryžovým řemínkem.

“玻璃之城”, 我保留了他們自己改名, 手錶絕對是搶眼, 現代和有趣, 只是因為錶盤的玻璃. 也很欣賞環保,免維護所作的努力, 但錶盤上, 簡單的說, 迷茫. 他們是大國和強國, 雖然 – 由於鈦 – nejsou příliš těžké. 手中的冒險家, 這會將所有的時區, 城市和沙漠和大海 – 在那裡我可以想像他們. Ještě se musíme dostat k důležitému údaji – k ceně: 在Koscomu有他們的 59.600,- CZK. 很少有, ale vzhledem k výjimečnosti použitých technologií se dá vyšší cena očekávat.

作者 文本: LIMI

作者 照片: 🙂 吉備

相冊所有照片.

感謝貸款 Koscom.cz.

Přidám vám link na (英語) 手冊.

如果你喜歡手錶, 不要忘了給我們, 請, svoju“喜歡”通過 Facebook頁面. 它為我們提供了非常寶貴的意見, 謝謝.