今天,我想告訴手錶的特藏 勃朗峰 命名 星特別版及時行樂, 一般市民可以看到,第一次在去年秋天在香港展出 手錶 & 奇蹟. 飛 “及時行樂” 古羅馬詩人賀拉斯是最經常譯為 “只爭朝夕” 根據 “採取每一刻的優勢, 因為時間在流逝著”. 作為一個品牌萬寶龍呈現與時間一起使用, 現在,讓我們來看看.

Speciální edice čítá celkem čtyři modely. Na předchozí fotografii se pokochejte první dvojicí – při podrobnějším zkoumání zjistíte stejně jako já, že jediným rozdílem je náramek. Pro lepší představu přidám trochu informací.

Leštěné nerezové pouzdro (直徑 39 毫米, 高度 9,95 毫米) skrývá mechanický kalibr MB 4810/409, který má automatický nátah, 25 岩系, 頻率setrvačky 28.800 A / H (4 赫茲) a rezervu chodu přibližně 42 小時. Nerezová korunka je zdobená Montblanc logem, které je vyrobené z luxusní pryskyřice. Číselník v jemně pastelovém tónu má ve středu nepřehlédnutelnou 扭索, černé římské indexy a datumovku na pozici 3. Ocelové ručky tvaru feuille jsou modřené, vteřinovou zdůrazňuje červená barva a logo hvězdičky na konci. Safírové 滑動 je mírně klenuté s antireflexní vrstvou. Nerezové dýnko se safírovým průhledem drží u pouzdra 6 小螺絲. Jen pro pořádek doplním, 該 水密性 členů čtveřice odpovídá předpokládanému použití a byla stanovena na 3 自動取款機.

Pokud dáváte přednost pro značku typické jednoduché eleganci, nečekejte a zvolte tuto variantu s komplikací datum a vyberte si mezi nerezovým tahem (參考 111090) nebo černým aligátořím řemenem (參考 110705). Oba doplňuje trojitá nerezová překlápěcí spona.

Hodinky s referenčním číslem 110703 mají mírně větší pouzdro s průměrem 42 毫米和一高度 12,17 毫米. I v tomto případě je materiálem nerezová ocel s konečnou úpravou leštěním. Protože si jsou všichni sourozenci v kolekci podobní jako vejce vejci, při popisu korunky, 撥號, ruček a dýnka bych pouze opakovala údaje uvedené u prvního. Jednoduše řečeno, rozdíly hledejte především na číselníku, kde konkrétně u tohoto modelu na pozici 12 přibyla apertura se dnem v týdnu a měsícem. Datumovka se přesunula na vnitřní lunetu, korekce data se provádí ručně korunkou. 位置 6 obsadila komplikace měsíční fáze.

S ohledem na funkce v pouzdře tiká úplně jiný kalibr. Je to mechanický strojek MB 4810/912 自動上鏈, 25 岩系, 頻率setrvačky 4 Hz a rezervou chodu 42 小時.

I zde byla na výrobu řemene použitá kůže aligátora černé barvy v kombinaci s trojitou nerezovou překlápěcí sponou.

Posledním v řadě je model Star Special Edition Carpe Diem s referenčním číslem 110704, který kombinuje sportovní komplikaci chronograf s druhou časovou zónou a tradiční datumovkou. Pouzdro si ponechalo průměr 42 毫米, ale povyrostlo až na 14,72 mm tloušťky. Na rozdíl od předchozích má číselník jasně bílou barvu, na níž kontrastují černé číslice škály GMT na vnitřní lunetě, plastické subčíselníky chronografu (30 分鐘計數器 – 位置 12, mimostředná vteřinovka – 位置 9, 12 小時計數器 – 位置 6) a datové okénko na pozici 3. Tyto funkce poskytuje mechanický kalibr MB 4810/503, který má automatický nátah, 25 紅寶石, 頻率setrvačky 4 Hz a rezervu chodu přibližně 46 小時. 還看 110704 na ruce drží černý aligátoří řemen s překlápěcí sponou.

Dnes je to věru těžké vybírání, 該? Ať už vaše volba padne na prostou eleganci pastelového číselníku nebo vás uspokojí pouze chronograf, jsem přesvědčená, že spokojeni budou všichni, kdož si oblíbili svébytný styl hodinek Montblanc nošených převážně k obleku.

作者 文本:

圖片來源: 勃朗峰

如果你喜歡手錶, 不要忘了給我們, 請, svoju“喜歡”通過 Facebook頁面. 它為我們提供了非常寶貴的意見, 謝謝.