手錶品牌 漢密爾頓 我喜歡, 我已經否認. 自從第一個, 與我們見面 – 據報導,那些穿 博士. 房子. 但我仍然不知道, 怎樣看待這件作品. 它 漢密爾頓大師小秒針自動 與letošníEDIC (2013). 讓我們來看看他們詳細在一起.

錶殼直徑 40 milimetrů je vyrobeno z nerezové oceli (316“). Rovnou doplním, že je leštěné, včetně kónické lunety. Nožky jsou vystouplé a poměrně dlouhé, jak je tradicí u řady Maestro. Povrchová úprava nožek je dokončena jemným broušením, kromě zkosených hran, ty jsou také leštěné. Průměr pouzdra s korunkou je 43 毫米, “挑著挑著” 我測 47 mm a výška pouzdra je velmi příjemná, 僅 11 毫米. Hodinky nejsou primárně učeny do vody, ale i tak mají slušnou 水密性 5 自動取款機.

Korunka je také ocelová, rozměry i její ovladatelnost jsou velmi příjemné. Zaoblenou plochu má leštěnou s vystouplým plastickým logem “Ĥ”. 它不擰入外殼.

Sklíčko je v hodinkách safírové, o antireflexní vrstvě jsem u výrobce nic nenašel, takže bychom ji asi hledali zbytečně. Je jemně klenuté, 直徑有 36 毫米. I díky tomu hodinky vypadají na ruce trochu větší, 他們真的是.

Číselník je celkem pěkný, z kovu broušeného ze středu (旭日), 宜人, jak ochotně odráží barvy svého okolí, hodinky tak můžete vidět v různých barvách. Po obvodu vidíte bíle vytištěnou minutovou škálu, blíže ke středu jsou kovové plastické hodinové indexy. 的位置 “3” je bíle orámovaná datová apertura – 白數據光盤與黑色打印.

Tak a teď to “kyselé jablko” – ve spodní části je subčíselník mimostředné sekundové ručky se soustředným 扭索. Původně jsem si myslel, že jsem to vyfotil špatně, pak jsem měl dojem, že se jedná o vadný číselník, který kdoví proč utekl výstupní kontrole. Ale pak jsem fotografoval jiné hodinky této řady a všechno bylo jasné. Vývojáři značky Hamilton se pokoušejí o zboření staletých tradic – anebo bylo na trhu prostě příliš moc laciného koksu? Těžko říci. Tak jak tak je sekundová ručka v tomto subčíselníku umístěna excentricky, její osička nesouhlasí se středem. A to vše je zdůrazněno 扭索. 我不知道, jak se to líbí vám, mně vůbec. 我的理解, že proporce kalibru a číselníku se mohou rozcházet, ale řešit to takhle je pro mne opravdu nepřijatelné.

Ostře zahrocené ocelové ručky jsou leštěné, hodinová i minutová mají bílou luminiscenční výplň. Na tmavém číselníku jsou perfektně čitelné.

Přidávám také ukázku luminiscence. Po nasvícení svítí pouze ručky, indexy na sobě nemají žádnou luminiscenční barvu. A i luminiscence ruček má obvyklý “neduh” hodinek značky Hamilton, nevydrží svítit příliš dlouho. Čas potmě rozeznáte maximálně po několik desítek minut.

手錶是瑞士口徑 ETA 2895-2 od SWATCH Group. Je to vlastně modifikovaný kalibr 2824, 還有就是只有秒針置於偏​​心. O tomto strojku jsme asi ještě nepsali, tak přidám pár technických údajů. Tloušťka je pouze 4,35 毫米, 直徑 11,5 , 口徑包含 27 岩系, 頻率是setrvačky 4 赫茲 (28800 A / H). Kalibr není nijak zvlášť zdobený, kromě broušení najdeme jen gravírování na rotoru automatického nátahu.

Ocelové oblé a leštěné dýnko je přišroubováno šesti šroubky. Najdeme v něm rozměrný průhled (25 毫米) na mechanický strojek. Zde má určitě své místo a pohled na kolečka, setrvačku i na závaží setrvačky se vám možná dlouho neomrzí.

Na hodinkách je černý kožený řemínek se strukturou kůže krokodýla a moc pěkná signovaná jazýčková spona. Místo tohoto řemínku je možné případně použít celou paletu jiných, 有標準尺寸, jeho šířka u pouzdra je 20 毫米, 與扣 18, 其厚度為 4 毫米. I s řemenem a sponou hodinky váží jen příjemných 71 克.

Jaký napsat závěr? Tyto hodinky jsou v pravém slova smyslu univerzální, je možné je využít jak k formálnímu oblečení, tak i ke casual free stylu. Cena je celkem příznivá, okolo 800 USD. 如果你看吸引, tak proč ne, referenční číslo mají H42515785. Já jim ale nemohu odpustit design číselníku, konkrétně umístění sekundové ručky. Z mého pohledu je to velmi nevydařené.

作者 文字和照片: 🙂 吉備

出租感謝瓦倫塔.

如果你喜歡手錶, 讓我們, 請, svoju“喜歡”通過 Facebook頁面. 它為我們提供了寶貴的反饋意見, 謝謝!