復古VDB 只是也許是已知的不尋常的手錶真愛好者之間. 它是由不同材料製成的,並與老式的測量儀的幫助有趣的手錶, 主要是由於利息和手工加工. 今天的新穎性將呈現一種特殊的合金代Tungum的原型模型.

Tato neznámá mosazná slitina vzhledem připomíná snad bronz, mně osobně ještě s letitou patinou. Mezi její vlastnosti patří odolnost nerezové oceli, není magnetická a nejiskří, což ji předurčuje k použití i pro podmořské potápění v čistém kyslíku. Pouzdro z ní vyrobené měří 46 毫米的直徑, velká nerezová korunka je usazená na neobvyklé pozici 8. Z nerezové oceli je také mohutná luneta s černou vložkou a dýnko s průhledem.

Jednoduchý černý číselník s ručně vyrobenými ocelovými ručkami kryje sklíčko z akrylového plexiskla (Plexiglass). Ručně je také nanesená luminiscenční barva, zvýrazňuje ručky a hodinové indexy.

Použitý kalibr Rolex Cal. 1030 Perpetual má automatický nátah rotorem a výrazný vintage vzhled, kalibr nebyl pravděpodobně nijak upravován. Průhled v ocelovém dýnku je také z Plexiglass sklíčka. Hnědý ručně šitý řemen strukturou připomíná krokodýlí kůži. Spíná ho nerezová spona.

指定 “prototyp” indikuje, že se jedná v podstatě o solitérní kus připravený k masovější výrobě a tomu odpovídá i jeho cena. V tomto případě se vyšplhala až na €6.200 EUR. Do dubna příštího roku v manufaktuře vyrobí celkem 4 kusy ze slitiny Tungum a 4 kusy z nerezové oceli, osazené budou ale mechanickým kalibrem Universal Geneve Microtor (一氧化氮合酶). A價格? Teprve bude stanovena. Pokud máte rádi ojedinělé hodinky z dílen malovýrobců, pak vyčkejte do jara. A mezitím šetřete, určitě nebudou nejlevnější. Ruční práce a výjimečné součásti mají vysokou hodnotu.

作者 文本:

圖片來源: www.vintage-vdb.com

如果你喜歡手錶, 讓我們, 請, svoju“喜歡”通過 Facebook頁面. 謝謝!