鐘 & 羅斯 與其他非常年輕的比較, 它成立於 1992 布魯諾Belamy設計師和商人卡洛斯一. Rosillo. 設計和生產兩個創始人的第一個模型是一個著名的德國製造廠 . 它實際上是修正貝爾品牌下的新芬手錶 & 羅斯. 在互惠合作 2002, 當你簽署貝爾 & 羅斯移居瑞士拉紹德封,並開始了自己獨立的生產. Hodinky貝爾 & 羅斯類似設備上的飛機的儀表盤 (RADA航空), 繼續飛行員手錶從第一次世界大戰的傳統 (拉達復古) 或為潛水員 (船用雷達, 防水 11000 米去世界紀錄吉尼斯). 模型是其中突出的, 在某些情況下可能是奢侈的. 雖然看起來, 該航空主題, 第二次世界大戰和潛水是純粹的男性有染, 品牌也產生較小的手錶適合女士們. 這樣的一個現在將顯示.

Nerezové pouzdro (316“) pokrývá lesklá jasně bílá keramika, takže je odolné proti otěru nebo poškrábání. 外形尺寸 39 毫米x 39 mm jsou v porovnání s ostatními hodinkami značky poměrně malé, ostatně řada BR-S má menší velikost už v názvu. Na výšku měří pouhých 7 毫米, které napovídají, že srdce tvoří quartzový strojek. Ocelové nožky jsou skoro neviditelné, překrývá je okraj pouzdra, 挑著挑著 44 毫米. Stejně jako všechny hranaté hodinky Bell & Ross mají v každém rohu nerezový šroubek. U leteckých modelů nikdo nečeká velkou 耐水性, zde je to 5 自動取款機. Můžete si s nimi tedy umýt ruce nebo se proběhnout mírným deštěm.

Nerezová korunka je drobná a plasticky signovaná. 我, že ji nebudete moc používat, quartz kalibry bývají velmi přesné a hodinky nemají datumovku. S korunkou je průměr pouzdra 41 毫米.

Vyvýšená keramická luneta svírá ploché safírové sklíčko s vnitřním antireflexem (34 毫米), které je odolné proti poškrábání. Jeho kulatý tvar na hranatých hodinkách působí možná trochu nezvykle, ale osobně mám radši číselníky kulaté.

Číselník nenápadností odpovídá názvu “幻象”, 從而 “přízrak, přelud”. Nehledejme žádné výrazné barvy, je celý čistě bílý. Hodiny určíte z bílých plastických arabských číslic a hranolových indexů. Střední kruh zdobí jemně šedá značka výrobce. 位置 6 osídlil subčíselník mimostředné vteřinovky s šedivě natištěnou stupnicí. Může se zdát, že odečet času bude složitý až téměř nemožný. Vystupující plastické části ale tvoří stíny a z nich už je určení aktuálního času jednodušší.

Mečovité kovové ručky mají bílé lakování a vrstvu bílé luminiscenční barvy. Malá vteřinová ručka mi tvarem připomíná hrot kopí.

Za tmy přízrak přestává být nezřetelný a stává se velmi nápadným. Intenzívní a bohatá luminiscence umožňuje výbornou orientaci na číselníku za sníženého osvětlení. Až si říkám, že byste si s nimi mohli klidně i svítit na cestu?

Do svých mechanických hodinek vkládá značka kvalitní švýcarské strojky ETA nebo ETA/Valjoux. Ani u quartz hodinek nečiní výjimky, 口徑 ETA.980.163 patří mezi kvalitnější, 有 15 岩系.

Nerezové leštěné dýnko oplývá informacemi o hodinkách a najdete na něm i sériové číslo. 在其持有的情況下, 4 螺絲.

U gumového bílého řemínku mám celkem obavu o rychlé zašpinění a problematické omytí, právě s ohledem na nízkou vodotěsnost. Ale třeba je to jen má představa a slyším trávu růst. Nerezová masívní leštěná jazýčková spona nese dvoupísmenný symbol BR, zkratku značky. Pásek má rozměry typické pro značku, 24 milimetrů u pouzdra, 18 與扣, 厚度有 3 毫米.

Řada BR-S pokračuje v tradici leteckých hodinek a White Phantom, nejmenší, nejlehčí a nejelegantnější verze ikonického modelu, vznikly s odkazem na bombardéry Stealth – nezjistitelné, ale nikdy ne zcela neviditelné.

Shodnu se s fanoušky z celého světa, že velikost 39 mm je ideální, protože hodinky můžou nosit ženy a muži s menším zápěstím. Tento model více sluší dámské ruce, 但我相信, že i na pánské by se vyjímal dobře. Jak sluší mně, se můžete podívat v albu všech fotografií.

A jaký je můj názor na závěr recenze? Jsou krásné. 年, s chutí bych je nosila. Jen bych je chtěla s mechanickým kalibrem, i když vím, že bych musela oželet nízkou hmotnost a malou tloušťku. Jsem si jistá, že by mi to vůbec nevadilo. Bohužel se tento model v mechanické verzi nevyrábí. Ale i v quartz provedení, které takřka nepotřebuje seřizování a údržbu, se jedná o elegantní a nepřehlédnutelné hodinky se zajímavým příběhem a odolným pouzdrem. Jestli se vám líbí tak jako mně, zamiřte své kroky na Staroměstské náměstí do butiku Bell & 羅斯. Mohou být vaše za 53730 CZK.

作者 文本:

作者 照片: 🙂 吉備

相冊所有照片.

感謝貸款 butiku貝爾 & 羅斯.

如果你喜歡的檢討, 不要忘了給我們, 請, svoju“喜歡”通過 Facebook頁面. 它為我們提供了非常寶貴的意見, 謝謝.