連接 “Romain Jerome的” 和鑽石可能聽起來不尋常. 直到最近,因為我們可以看到對方只有在極少數單生或限制的手錶. 寶石表圈上現在正值 3 車型目前收藏.

Nejedná se ale o stávající modely pouze osázené diamanty. Hodinky jsou mírně pozměněné tak, že jim kameny dodávají exkluzivitu designu a estetiky.

Moon Invader 40 dle tradice kolekce Moon-DNA obsahují části z modulu Apollo 11 a také modul vzhledově připomínají. Čtyři rohy mají tvar otočných nožek modulu Lunar Exploration, díky sofistikovanému ukotvení se přizpůsobí každému zápěstí. Úzká linka 70 drobných briliantů (0,71 克拉) zdobí lunetu ocelové varianty. Na fotografii je verze s matným pouzdrem černěným PVD a se 70 černými safíry (0,89 克拉).

Mohutné 50 mm pouzdro modelů řady 泰坦尼克-DNA nese 286 bezbarvých diamantů (3,27 克拉), které oživují steampunk lunetu a oslňují široké okolí. Obvyklá luneta ze zrezivělého železa představující parník Titanic tak dostává cenný náklad v podobě vzácných a luxusních drahokamů. Steampunk modely pak odrážejí kontrastní směs retro futuristických a autentických průmyslových součástí – syrové kartáčované indexy, mobilní vrtule poháněná rotorem kalibru, 4 šroubovací písty symbolizující známý “X” motiv, a materiál leštěného pouzdra (鋼, černé PVD, červené zlato).

Posledním modelem je Moon Dust Red Mood Chronograph, 164 bezbarvých diamantů (1,17 克拉) krášlí 4 “tlapky” objímající lunetu. Musím uznat, že oproti předchozím hodinkám Titanic-DNA působí až spartánským dojmem. Ručně zpracované leštěné pouzdro z červeného zlata, luneta s částmi z karbonu, šedý číselník s vyřezávaným povrchem Měsíce a měsíčním prachem, vteřinová ručka se čtyřmi čepelemi evokující satelitní solární panely a zářivé brilianty tvoří zajímavý kontrast. Neméně přitažlivý je i připojený látkový pásek.

Zprvu jsem si neuměla představit spojení masívních hodinek a jemných zářivých drahokamů. Značce Romain Jerome se ale designérský počin velmi vydařil a můžeme se tak těšit na případné další osázené modely.

作者 文本:

圖片來源: Romain Jerome的 a revo-online.com

如果你喜歡新奇, 讓我們, 請, svoju“喜歡”通過 Facebook頁面. 它為我們提供了寶貴的反饋意見, 謝謝!