Øcharitníaukci只關注慈善拍賣會 2013 我們有 , 關注新奇手錶 GP芝柏表計時鷹只關注, 將被拍賣的研究DMD的利益 (綜合徵肌營養不良症). 留意他的慈善還提供品牌 雅典表雅典海軍天文台表製造ONLY WATCH.

Manufaktura Ulysse Nardin už 165 let vyrábí přesné námořní chronometry, které pomáhají kapitánům držet kurs. Je pionýrem ve využití nových materiálů a technologií při výrobě hodinek. V kalibru UN-118 se spojují nejnovější materiály s převratnou technologií. Od svého uvedení na trh kalibr pohání modelovou řadu Marine Chronometer Manufacture. Nejinak je tomu i v případě těchto hodinek.

Solitérní 43 mm pouzdro hodinek má kulatý tvar a je vyrobené z 18 克拉黃金. Konečná úprava leštěním dává vyniknout ladným křivkám pouzdra a zoubkované lunetě. Atypické monolitické nožky svírají černý kožený řemen s 18 karátovou zlatou signovanou překlápěcí sponou. Korunka chráněná výstupky se do pouzdra šroubuje. Díky tomu jsou hodinky odolné proti 100 米的水柱. Na dýnku se safírovým průhledem najdeme gravírované pořadové číslo 1/1.

Výjimečný číselník je z emailu a vyrábí se pod taktovkou světově uznávaného odborníka na smaltové číselníky jménem Donzé Cadrans. Používá rafinovanou metodu Grand Feu, samotné zvládnutí smaltování závisí na osobní pečlivosti a každodenní praxi umělce. Pro tyto hodinky ručně vznikal číselník sněhově bílý s ofsetově tištěnými římskými číslicemi a rudými akcenty. Zlaté pouzdro umocňuje jeho eleganci a propracovanost. Zmínku o aukci najdeme v subčíselníku na pozici 6, rezerva chodu na pozici 12 připomene nutnost hodinky natáhnout. Zasazené safírové sklíčko s antireflexem chrání křehkou krásu.

Zmíněný in-house kalibr UN-118 vyniká součástkou z křemíku pokrytou diamantemDIAMonSIL kotvou. Revoluční patentovaná aliance diamantu a křemíku vznikla ve spolupráci Ulysse Nardin s firmou Sigatec.

Má automatický nátah, 直徑 11 ½ 巴黎行, 50 石頭, patentované vyvážení kol, křemíkový vlásek a certifikaci COSC. 動力儲備約 60 小時. Datum lze velice snadno nastavit pohybem korunky vpřed či vzad.

Exkluzívními Marine Chronometer Manufacture Only Watch se značka Ulysse Nardin přidala k dalším 37 firmám, které pro aukci vyrobí své výjimečné hodinkyvždy pouze jediný solitérní kus.

作者 文本:

圖片來源: 雅典表

如果你喜歡新奇, 讓我們, 請, svoju“喜歡”通過 Facebook頁面. 它為我們提供了寶貴的反饋意見, 謝謝!