今年的展會在世界製表業帶來了許多創新. 其中還列出了手工手錶女裝, 今天我們要介紹的製造 GP芝柏表.

系列 GP芝柏表 1966 女士 38 毫米 se rozrostla o dva modely. Liší se barvou číselníku a barvou řemenu. Nejdříve vás seznámím s parametry. Kulaté leštěné pouzdro je vyrobené z růžového zlata a měří v průměru 38 毫米. Je odolné proti 30 米的水柱. Číselník i průhled v dýnku překrývá safírové sklo s vrstvou antireflexu. Lunetu a pouzdro zdobí 72 drobných diamantů, na půlkruhu na číselníku najdeme 47 diamantů. Dohromady jich je 119 o celkové váze cca 0,95 克拉. Indexy i ručky jsou také z růžového zlata.

Hnědá varianta má číselník skládaný z několika kruhových částí v různých odstínech hnědé barvy. Stejnou hnědou najdeme na ručně šitém řemenu z aligátoří kůže, který spojuje jazýčková spona z růžového zlata.

Bílá varianta má číselník částečně z perleti a částečně je zdobený paprskovým guilloché. Bílý řemen z kůže aligátora je sepnutý jazýčkovou sponou z růžového zlata.

Velmi zajímavý je použitý in-house mechanický kalibr GP03300-0066, 它有一個自動上鏈轉子. 它由 205 součástek a má rezervu chodu 46 小時. Setrvačka振盪頻率 4 赫茲, chodu napomáhá 26 軸承紅寶石. Strojek je zdobený Côtes de Genève a perličkováním.

Druhou novinkou jsou dva modely řady GP芝柏表經典 1945 女士. Nejdříve si povíme obecně o vlastnostech novinek. Hranaté pouzdro je vyrobené z nerezové oceli s konečnou úpravou leštěním. Vypouklé pouzdro se přizpůsobí zápěstí a skvěle sedí na ruce. Po stranách lunety se nachází celkem 30 diamantů o váze cca 0,55 克拉. Rozměry pouzdra jsou skoro čtvercové – 28,2 毫米x 27,85 毫米. Pokud vám vzhledem cosi připomíná – 年, 你說得對, i zde si designéři vzali inspiraci z období Art Deco. Na číselníku najdeme výrazný index na pozici 12, 的位置 3 一 9 se nachází diamant. 和位置 6 sídlí datová apertura. Číselník je velmi dobře vyvážený. Zkosené “dauphine” ručky jsou také ocelové.

Bílá varianta je osazená bílým řemenem z aligátora ukončeným ocelovou překlápěcí sponou.

Antracitová verze působí tajemněji, do nožek je zasazen černý ručně šitý řemen z kůže aligátora, sepnutý ocelovou jazýčkovou sponou.

Výjimečné je srdce obou hodinek – nejnovější in-house kalibr GP02700-0003. Jedná se o nejmenší mechanický kalibr z produkce Girard-Perregaux, měří v průměru pouhých 8 3/4 巴黎行. Rozměry ho předurčují pro použití v drobných dámských hodinkách. Mezi jeho vlastnosti patří frekvence 4 赫茲, 動力儲備 36 小時, 26 岩系. Rotor je uložen v keramickém ložisku, aby se zabránilo problémům s mazáním. Má také rychlé překlápění data. Díky speciálnímu ozubenému soukolí lze vteřinovou ručku bez extra modulu umístit na pozici 9 或 10. Nechybí zdobení a další vlastnosti, které optimalizují výkon a spolehlivost strojku a zjednodušují práci hodináře při seřizování.

Na poslední fotografii si můžete prohlédnout mravenčí práci při skládání číselníku.

作者 文本:

圖片來源: GP芝柏表

如果你喜歡新奇, 讓我們, 請, svoju“喜歡”通過 Facebook頁面. 它為我們提供了寶貴的反饋意見, 謝謝!