Hodinkám slavné značky 甘氨酸 jsme se už několikrát věnovali. Speciálně řada 空軍 má neodolatelné kouzlo, proto jsme se k ní rádi vrátili. Tyto airmany mají klasický vzhled, jedná se ale o puristickou tříručkovou verzi.

Hodinky Airman mají dlouholetou historii. Málokteré hodinky se vyráběly ve stejném designu po dobu 25 讓. Objevily se i další varianty vzhledu pouzdra a číselníku, ale pořád to byly spolehlivé Glycine Airman. A celou dobu poctivě sloužily na zápěstích vojenských pilotů – od Koreje přes Vietnam, vlastně ve všech následujících válečných konfliktech. Slouží ale spolehlivě i komerčním nebo amatérským pilotům. Airmany měl na ruce C. Conrad při své vesmírné misi Gemini 5 在 1965.

Tato limitovaná edice byla vyrobena jako připomenutí zcela prvních Glycine Airman, které se začaly vyrábět v roce 1953, tedy k 60. výročí tohoto modelu. 在 1953 totiž seděl Sam Glur, budoucí obchodní ředitel značky Glycine, v kokpitu DC4 mezi Bangkokem a Kalkatou a poslouchal, jak si piloti představují ideální letecké hodinky. Jejich přáním byly hodinky s automatickým nátahem, 24hodinovým číselníkem, druhým časovým pásmem a luminiscenčním číselníkem. První Glycine Airman byly vyrobeny ještě týž rok a staly se průkopníkem na poli leteckých hodinek. Od té doby existuje slavná tradice výroby této řady.

Pojďme si o těchto hodinkách říct něco víc.

無冠測拋光鋼外殼,,cs,復古的外觀布什顯然指的是舊的系列車型甘氨酸飛行員,,cs,即第一車型系列,,cs,這是由已經在,,cs,NATO錶帶,因此附加絕對不會怕水,,cs,在緞套刷進行整理,,cs,外殼還可以找到提示,,cs,這些手錶是一個限量版,,cs,做它只是,,cs,所以,如果你喜歡手錶,,cs,而不是購買他們不耽誤太,,cs,手錶是顯著控制滾花簽表冠位置,,cs,提升到冠部的位置,,cs 42 毫米, 肖像 11,8 毫米. Vintage vzhled pouzdra jasně odkazuje ke starším modelům řady Glycine Airman, konkrétně k prvnímu modelu řady. Ten byl vyroben již v roce 1953. 外殼是防水 200 米水柱, s přiloženým NATO strapem se tedy vody rozhodně nemusíte bát. Konečná úprava pouzdra byla provedena saténovým kartáčováním.

Na pouzdře najdeme i připomenutí, že u těchto hodinek se jedná o limitní edici, vyrobeno je pouhých 600 件. Takže jestli se vám hodinky zalíbí, raději s jejich nákupem příliš neotálejte!

Hodinky se ovládají výrazně rýhovanou signovanou korunkou na pozici “3”, vyvýšená korunka na pozici “4” 用來鎖定旋轉表圈,,cs,如果要移動擋板,,cs,只需擰下滾花冠,,cs,為了使血小板鎖,,cs,旋轉表圈和擰緊後,再次加冕,,cs,高效,可靠的,,cs,刷旋轉表圈用作第二時區的指示符,,cs,由於刻發黑範圍,,cs,閱讀是非常簡單明了,,cs,玻璃是由合成剛玉的,,cs,它是彎曲的,並且帶有品紅色層的防反射,,cs,該孔的外部的數據可以發現膠合藍寶石放大鏡,,cs,有時也被稱為,,cs,它有自己的防反射塗層,,cs,霜錶盤上有細,,cs,愉快的顏色,,cs. Pokud chcete lunetou pohybovat, jednoduše rýhovanou korunku vyšroubujete, povolíte tak destičkovou západku, otočíte lunetou a poté zase korunku zašroubujete. 這很簡單, účinné a spolehlivé.

Kartáčovaná otočná luneta slouží jako ukazatel druhé časové zóny, díky gravírované a černěné škále 0-24 je odečet velmi jednoduchý a přehledný.

Sklíčko je vyrobeno ze syntetického korundu (safíru), je klenuté a nese fialovou vrstvu antireflexu. 的位置 “3” nad datovou aperturou zvenčí najdeme nalepenou safírovou lupu, někdy zvanou též “獨眼巨人”. Má svou vlastní antireflexní vrstvu.

Krémový číselník má jemnou, příjemnou barvu, 相比,它的模式是不是充滿了發光塗料,,cs,在弧形的邊緣,,cs,按照慣例之前,,cs,用白盤和不尋常的紅色印刷在上述位置數據框,,cs,多虧了放大鏡在日期孔是完全可讀,,cs,小時,秒範圍被印刷在黑以及一個品牌,,cs,模型和數據在一天中的時間,,cs,錶盤很簡單,,cs,由於顯著黑色打印易於閱讀,,cs,數據扣除以及,,cs,與其他機型相比,甘氨酸飛行員錶盤更清晰,,cs,也許更清潔的設計,,cs. U okrajů je klenutý, jak dříve bývalo zvykem. Datové okénko s bílým kotoučem a nezvyklým červeným tiskem je na zmíněné pozici “3”. Díky lupě nad aperturou je datum výborně čitelné. 24hodinová a vteřinová škála jsou vytištěny černě stejně jako značka, model a údaje o denní době. Číselník je velmi jednoduchý, díky výraznému černému tisku snadno čitelný, údaje se dobře odečítají. Ve srovnání s ostatními modely Glycine Airman je číselník přehlednější, snad i designově čistší. 詳細AM / PM / NOON可能白白撥,,cs,但光學補償甘氨酸AIRMAN碑文上的錶盤上方,,cs,所以他們不會阻礙撥號很好地補充,,cs,拋光金屬的手柄填充有淺棕色顏色發光夜光,,cs,棒狀分割小時標誌著三角形的端,,cs,以及棒狀分鐘頂層獨特的針尖,,cs,微妙秒針在小圓板與發光的端,,cs,手是中等長度,,cs, opticky ale vyrovnávají nápis GLYCINE AIRMAN v horní části číselníku, takže nijak nepřekážejí a číselník pěkně doplňují.

Ručky z leštěného kovu jsou vyplněny světle hnědou luminiscenční barvou SuperLuminova. Tyčkovitá segmentovaná hodinová má na konci výrazný trojúhelník, stejně jako tyčkovitá minutová je zakončena jehlovitou špičkou. Subtilní vteřinová ručka má na konci malý kulatý terčík s luminiscencí. Ručky jsou přiměřeně dlouhé, 延伸到即時氰基丙烯酸酯類範圍,,cs,所以第二大扣除,,cs,夜光的發光的表現,你可以在照片中看到,,cs,它是激烈,,cs,在精確的時間代碼,所以你可以依靠,即使在低光照條件下,,cs,不同於其他車型甘氨酸飛行員小時指標凸顯,,cs,損傷小,,cs,手錶會在黑暗中大概更實用,,cs,手錶尋找受歡迎,,cs,已知的和可靠的瑞士製造廠口徑ETA / ETA SWATCH,,cs,它有一個擺輪頻率,,cs, takže se vteřiny výborně odečítají.

O výraznosti luminiscence SuperLuminova se můžete přesvědčit na fotografii. Je intenzivní, 別? Na přesný údaj o čase se tak můžete spolehnout i za horších světelných podmínek. Na rozdíl od ostatních modelů Glycine Airman nejsou zvýrazněné hodinové indexy, 這是, 我, trochu škoda, hodinky by byly ve tmě asi ještě praktičtější.

V hodinkách najdeme populární, známý a spolehlivý švýcarský kalibr manufaktury ETA/SWATCH ETA 2893-2. Má frekvenci setrvačky 4 赫茲 (28800 A / H), 21 岩系, 動力儲備 42 小時. 測得的平均 11 1/2 巴黎行. 安裝在球軸承銠轉子裝飾有日內瓦條紋,,cs,刻雕刻,,cs,和平面的圖像,,cs,它的特點包括時鐘,,cs,24小時顯示,,cs,日期顯示為紅色,,cs,我們有一個相似的口徑的長期個人經驗,,cs,它是可靠的,,cs,圓形拋光冠被擰到殼體中並且攜帶關於手錶的雕刻數據,,cs,在其底部配備有無機玻璃遠景,,cs,因而顯然將在破損剃刀的情況下損害少,,cs,皇冠非常適合手,,cs,手錶是穿起來很舒服,,cs, gravírovanou rytinou “甘氨酸飛行員” a obrázkem letadla. Mezi jeho funkce patří hodiny (ve 24hodinovém zobrazení), 分鐘, 秒, červeně zobrazené datum. Dlouhodobou osobní zkušenost máme s obdobným kalibrem 2892, je spolehlivý, 精確耐用.

Oblé leštěné dýnko je do pouzdra zašroubované a nese gravírovaná data o hodinkách. V dýnku je průhled osazený minerálním sklem (prý tak dojde k menším škodám na strojku při případném rozbití). Dýnko sedí perfektně na ruce, hodinky jsou velmi příjemné na nošení.

我們看拍攝達到人造纖維北約布帶子簽約閂扣,,cs,帶在殼體測量,,cs,在一片皮革條,,cs,保護免受損害的孔,,cs,錶帶的手錶非常套裝,,cs,但要小心你不需要皮帶,,cs,當然他們也會佩戴好,,cs,我們需要從馬的皮膚皮帶,,cs,殼cordovan的,,en,這款限量版的另一個有趣的特點是包裝,,cs,手錶被打包在一個木箱,,cs,這是盒的忠實複製品,,cs. Strap u pouzdra měří 22 毫米, uprostřed má kožený proužek, který chrání dírky před poškozením. Strap hodinkám velmi sluší, ale hodinky můžete převléci třeba na kožený řemen – určitě se budou také dobře nosit. Doporučovali bychom třeba řemen z koňské kůže (shell cordovan)!

Další zajímavostí této limitované edice je její balení. Hodinky jsou baleny v dřevěné krabičce, jež je věrnou replikou krabičky, 其中手錶被運到客戶在五十年代,,cs,這個盒子可以找到地址,,cs,地方收件人和發件人,和空穴的名字,,cs,其中provlékala密封,,cs,為了防止在運輸過程中的操作,,cs,保修卡是在歷史細節的風格裝飾,還不錯,,cs,被認為是,,cs,甘氨酸,鑑於這款限量版作品,,cs,總體來說,這是一個非常好的手錶日常穿著,,cs,我怕穿他們即使在運動,,cs,如果你經常旅行到其他時區,,cs,這將是非常實用的功能GMT,,cs,手錶是數量有限,,cs. Na krabičce najdeme adresu, místo pro jméno adresáta a odesilatele a dírku, kterou se provlékala plomba, aby bylo zabráněno manipulaci během přepravy. Záruční list vyvedený ve stylu toho historického je také pěkným detailem. Je vidět, že si u Glycine dali s touto limitovanou edicí práci.

Celkově se jedná o velmi dobré hodinky pro denní nošení, nebáli bych se je nosit ani na sport. A pokud často cestujete do jiných časových pásem, bude pro vás GMT funkce velmi praktická.

Hodinek je omezený počet, 熱情擁抱世界各地的鑑賞家和收藏家,,cs,如果你擁有這些懷舊,但功能腕錶,,cs,這些美麗的空中獨特的手錶最好從甘氨酸​​捷克共和國的授權經銷商購買,,cs,對於傳說中的飛行員的記憶,,cs,有多年的可靠服務的甘氨酸飛行員腕錶,,cs,這當然是沒有太大,,cs,該航空公司手錶,,cs,你一直伴隨著我們能讀,,cs,作者,,cs,多謝你借給經銷商品牌甘氨酸捷克共和國,,cs,布羅茲“硬煤”腕錶一塊獨特,,en. Pokud chcete vlastnit tyto nostalgické a přitom praktické hodinky, 不要猶豫. Tyto nádherné letecké unikátní hodinky koupíte nejlépe u autorizovaného prodejce značky Glycine pro Českou republiku – Chronoshop.cz – 為 47 000 CZK. Za vzpomínku na legendární piloty, kterým hodinky Glycine Airman už mnoho let spolehlivě slouží, to určitě není mnoho.

O leteckých hodinkách 甘氨酸 空軍 jste si už u nás mohli přečíst 這裡, 這裡這裡.

Autoři 文本: 賽迪斯 - 泰德害羞

作者 照片: 🙂 吉備

相冊所有照片.

Za zapůjčení děkujeme autorizovanému prodejci značky Glycine pro Českou republiku – Chronoshop.cz.

道具 Penshop.cz.

如果你喜歡回顧, 讓我們, 請, svoju“喜歡”通過 Facebook頁面. 它為我們提供了寶貴的反饋意見, 謝謝!