它可能不是很熟悉, 一個女人下令罰款手錶“量身定做”. 許多婦女幾乎每天交替手錶作為時尚配飾. 這類手錶選項是如此出色, 整個的投資是值得的. 但是,當這種手錶的作者 翁德熱Berkus如是說, 這是一個安全的賭注. 優質的材料保證, 精密的設計和藝術的維度, 翁德熱可激發事物的靈魂.

這同樣適用與女性的手錶的型號 岩漿. 它的工作原理非常優雅和豪華, 你覺得, 如果冒泡的面黑暗的慾望下,躲在自己是一個偉大的激情. 將兩個女人的面孔, 誰知道, 她想要的東西.

Pozoruhodné oblé celotitanové pouzdro má průměr 34 毫米,高度 8,5 毫米, což je pro ženskou ruku ideální. Díky použití titanu jsou hodinky také příjemně lehké, 僅重 50 克. Jedině luneta a korunka nejsou z titanu, ale z damascénské oceli. To propůjčuje hodinkám uhlazený rámec.

Damašková korunka má válcovitý tvar s vyvýšenou hlavou, hodinky se s ní výborně seřizují, přesně padne do prstů.

Do damaškové lunety je zasazené ploché minerální sklíčko, 有一個直徑 29 毫米.

Číselník je ručně vyroben z DLC černěné nerezové damascénské oceli Chada Nicholse a stejně jako u ručně vyrobených titanových ruček vymyslela jeho podobu budoucí majitelka. Právě číselník sehrává ve výsledném dojmu hodinek klíčovou roli. Jednoduché čárkové červené indexy kontrastují s černým podkladem s typickým vlnivým dezénem. Indexy postrádají luminiscenci, tu ale u dámských hodinek málokdo očekává. Číselník je úžasně přehledný, čas odečtete s velkou jistotou. Nenajdete tu žádnou značku, protože pravdou je, že Ondřejovy hodinky mají natolik osobitý vzhled, že vůbec není potřeba, aby číselník označoval značkou či logem.

Kartáčované ručky mají kapkovitý tvar, vteřinová centrální tvar jehlovitý. Vteřinovka má stejnou barvu jako indexy. Ručky jsou na černém podkladu výrazné, čas určíte při prvním pohledu na číselník.

Hodinky jsou osazeny strojkem ETA 2892 s DLC černěným rotorem. Tento spolehlivý a přesný kalibr má průměr 11 1/2 巴黎行, 21 軸承紅寶石, automatický nátah rotorem uloženým v kuličkovém ložisku, 頻率setrvačky 4 赫茲 (28800 每小時振盪), 黑客 (秒針停止時調整), regulační systém ETACHRON. Strojek je zdobený perličkováním. 它具有時鐘功能, 分鐘, 秒及日期, tuto komplikaci se ale Ondřej rozhodl nevyužít.

Velkou zajímavostí je saténově kartáčované zadní víčko, které je jako vůbec od Ondry první zacvakávací. Nedrží ho žádné šroubky. Hodinky tak určitě nesmí přijít do bližšího kontaktu s vodou.

Celkový vysoký estetický dojem hodinek umocňuje řemínek z černé žraločí kůže s kontrastním bílým prošíváním, 這是廣 18 毫米. Doplňuje jej překlápěcí spona.

什麼最後說? Nejsou to hodinky pro teenagerku, a dokonce si myslím, že je nedocení ani ženy pod třicet let. Nosit je vyžaduje sebevědomí podepřené zkušeností a znalostí sebe sama. Ovšem přála bych každé ženě k takovým hodinkám dozrát – dopnout přepychový řemínek, zkontrolovat přesný čas, přitom si na okamžik nechat zamotat hlavu černočerným vlněním a pak se již vrhnout s vášní sobě vlastní za rozkošemi tohoto světa.

女作家 文本: 伊夫林

作者 照片: 🙂 吉備

相冊所有照片.

感謝貸款 papimu, 道具 Penshop.cz.

如果你喜歡回顧, 讓我們, 請, svoju“喜歡”通過 Facebook頁面. 謝謝! 它為我們提供了非常寶貴的意見.