此後, co jsem se podrobněji seznámila s několika dnes už ikonickými modely hodinek značky 愛彼表 z řady Royal Oak Offshore, jsem se na tuto značku trochu více soustředila. A mile mne překvapil nový model této řady – 愛彼皇家橡樹離岸型計時碼表,,en,我認識了詳細的如今偶像手錶品牌的幾款機型,,cs,一系列皇家橡樹離岸型,,cs,我看著這個品牌一點更集中,,cs,一份意外的驚喜我這個新的車型系列,,cs,這是什麼手錶很特別,,cs,讓我們看他們簡要一起來看看吧,,cs,愛彼皇家橡樹骨架H63080,,en,愛彼皇家橡樹計時H64508,,en,愛彼皇家橡樹“珍寶”,,en 44 毫米. Co je na těchto hodinkách tak výjimečného? Pojďme se na ně krátce spolu podívat.

源: 愛彼表

Keramické pouzdro měří v průměru 44 毫米, 肖像 14,45 毫米, pro tuto řadu je typická osmihranná lunetata je také keramická, přišroubována je 8 鈦釘. Jak už popisoval 田田, hlavičky šroubků jsou na lunetě pěkně srovnané. Keramická je také korunka a tlačítka chronografu.

Velkou výhodou keramiky je její odolnost a tvrdost. S tím je ale spojená náročnost výrobyu hodinkového pouzdra vyžaduje i 12 小時, vyrobit keramickou lunetu trvá 8 小時. Nejinak tomu bylo i u těchto hodinek.

Nepoškrábatelným safírovým sklíčkem krytý číselník je zdobenýMéga Tapisserie” – to jsou ony plastické čtverečky. Vnitřní luneta nese tachymetrickou stupnici, kterou u chronografů můžeme běžně najít, považuji ji za bonus. 雖然, přiznávám, já jsem ji zatím nikdy nevyužila. Zanořené subčíselníky mají zdobení guilloché, bílý tisk, a ty patřící ke chronografu červenou ručku. Hluboko zanořená kulatá datová apertura je stejná jako u karbonového modelu, o kterém jsme psali 這裡. Luminiscenční barvou jsou zvýrazněné hodinové indexy a minutová s hodinovou ručkou. Centrální vteřinová ručka chronografu má červený jehlovitý konec. Číselník působí barevně velmi vyváženě, červená není natolik výrazná, aby rušila, a přitom jsou ukazatele dostatečně čitelné. Oceňuji tento designérský počin velkou jedničkou.

源: 愛彼表

Typickým přišroubovaným titanovým dýnkem se safírovým průhledem můžete podívat na mechanický manufakturní strojek AP 3126/3840 自動上鏈.

源: 愛彼表

Kalibr vypadá krásně, elegantně, 你說的話? 該parametry? 直徑 29,92 毫米 (13¼ pařížských linek), 高度 7,16 毫米, 由 365 零件. 有 59 軸承紅寶石, 頻率setrvačky 3 赫茲 (21 600 每小時振盪) 一 55 hodin rezervy nátahu. Nechybí zdobení perličkováním, ložiska antracitového skeletonizovaného rotoru jsou z keramiky. Samozřejmostí je ochrana proti magnetismu.

源: 愛彼表

K ruce vám je připne gumový řemen s titanovou jazýčkovou sponou. Můžete se s ním potápět až do 100 米.

Pokud vás nadchnul spíše keramický model než ten z karbonu, hledejte pod referenčním číslem 26402CE.OO.A002CA.01. A připravte si nemalou částku – 40 000 USD.

作者 文本:

圖片來源: 愛彼表