Klasických tenkých oblekových hodinek není nikdy dost. Přesně tohle si zřejmě pomysleli u GP芝柏表 a vyrobili re-edici GP芝柏表 1966 41 毫米高雅氛圍.

源: GP芝柏表

Mírně zakřivené pouzdro měří na výšku úžasných 10 毫米, průměr pouzdra je už v názvu – 41 毫米. Až si říkám, jak tenký musí být použitý in-house strojek GP4500!

Hodinky jsou z vyleštěného růžového zlata, nožky krátké a drobné, černý řemen z aligátora navazuje přímo na pouzdro. Opatřen je jazýčkovou sponou také z růžového zlata. Mírně konvexní je také číselník opálové barvy. Jednoduchý vzhled číselníku dotváří zlaté hodinové indexy na pozici “3”, “6”, “9” 一 “12”, a natištěné na ostatních pozicích. Nenápadná datová apertura na pozici “3” má bílý věnec s černým tiskem, použité písmo se ke stylu hodinek velmi hodí. Zlatá hodinová a minutová ručka mají tvar lístku, modrá ocelová centrální vteřinová ručka je klasicky jehlovitá s ozdobným lístkem na konci. Nechybí vytištěné logo, 牌, označení nátahu strojku a Swiss Made. Safírové sklíčko je také klenuté a je opatřené vrstvou antireflexního potahu.

Strojek samotný je vyrobený z 188 零件, má velikost 13 ¼ 巴黎行, 頻率setrvačky 4 赫茲 (28.800 每小時振盪), 28 ložiskových kamenů a rezervu chodu minimálně 54 小時.

 

源: GP芝柏表

Hodinky jsou ručně leštěné a vynikající hodinářská práce manufaktury je poznat v každém detailu. Návrat k tradičnímu modelu se velmi povedl a hodinky působí nadčasovým designem. Zakoupíte je pod referenčním číslem 49527-52-131-BK6A třeba v pražském butiku Girard-Perregaux.

作者 文本:

圖片來源: GP芝柏表

如果你喜歡新奇, 讓我們, 請, svoju“喜歡”通過 Facebook頁面. 謝謝!