當然,你還記得美麗的黑色GP WW.TC,,cs,哪些,,cs,在詳細審查,,cs,今天,我將簡要地介紹相同手錶,,cs,但是,在一個白色陶瓷完成,,cs,毫米由白色陶瓷的,,cs,黑色按鈕和冠塗覆有黑色橡膠,,cs,在白色錶盤找到每小時範圍內的顏色分為黑晚上在舞台上,,cs,和白色的日常舞台,,cs,與黑色subčíselníky計時一起日夜的一個有趣的矛盾,,cs,有在擋板內側的代表城市名稱,,cs,象徵著不同的時區,,cs, o kterých 田田 v podrobné recenzi . Dnes vám krátce představím stejné hodinky, ale v bílém keramickém provedení.

源: GP芝柏表

錶殼直徑 43 mm je vyrobené z bílé keramiky, 在高度 13,4 毫米. Černá tlačítka a korunka jsou potažené černou gumou. Na bílém číselníku najdeme hodinovou škálu barevně rozdělenou na černou noční fázi dne (18 何時 6) a bílou denní fázi (6 何時 18). Společně s černými subčíselníky chronografu tvoří zajímavý protiklad dne a noci. Nechybí typické názvy měst na vnitřní lunetě, symbolizující jednotlivá časová pásma. 小時和分鐘具有手刀片式發光層,,cs,微調佔地面積減反射煙熏色藍寶石水晶,,cs,冠是由DLC變黑鈦和附接,,cs,關注增加的生活,房子GP3300-0028工作,,cs,軸承紅寶石和裝飾perláží,,cs,珠光,,en,日內瓦條紋,,en,和modřenými螺絲,,cs,世界時間指示器晝/夜,,cs,反激式chronograf,,en,合適的加成是一個橡膠肩帶扣倒裝,,cs,因為他們是防水達,,cs,沒有他們的擔心可以游泳,,cs,手錶進來的限量版,,cs. Číselník kryje kouřově zbarvené safírové sklíčko s antireflexem.

Dýnko je vyrobené z DLC černěného titanu a je přichyceno 6 螺絲. Hodinkám dodává život in-house strojek GP3300-0028 se 46 hodinami rezervy chodu, 頻率 4 赫茲 (28.800 A / H), 63 ložiskovými rubíny a zdobením perláží (pearled), 日內瓦條紋 (Geneva stripes) a modřenými šroubky. 一種功能剃須刀? 時鐘, 分鐘, 秒, světový čas s indikátorem den/noc, flyback chronograf, 日期.

Vhodným doplňkem je gumový řemínek s překlápěcí sponou. Protože jsou vodotěsné do 100 米, bez starostí se nimi můžete koupat.

源: GP芝柏表

Hodinky vycházejí v limitované edici 20 件,你可以參考號9820-32-712-FK6A得到,cs.

作者 文本:

圖片來源: GP芝柏表