對於在惡劣環境下或在複雜的地形都使用 “向Digi” 仍然不可替代. 輕量, 巨大的阻力, 多為小尺寸, 實用的功能,包括計時碼表, 警報, 顯示潮流… 這一切只是有時適合. 並且當與太陽能電池的充電相關聯的內置電池和無線電調整, 不需要手錶居然沒有維修或保養. 讓我們來看看這樣一個.

搜索 “完美” hodinek do terénu a pro náročné využití u mne vedlo i přes řadu Casio G-Shock v tradičním designu “M5600” a to v provedení GW-M5600 multiband 5 (如何 3063). Hodinky mají tradiční tvar plastových hodinek – zaoblený obdélník – 所以, jak si je mnozí pamatujeme ze svého mládí, v tomhle tvaru se s hodinkami Casio můžeme setkat už pár desetiletí.

Plastové pouzdro (表圈) je na navlečené na vnitřní část s modulem a je výměnné. Na místě ho drží čtyři křížové šroubky v nožičkách. Je to šikovné, protože při poškození nemusíte hodinky rovnou vyhodit, 但只買一個零部件的相應類型的手錶,你可以把你作為一個新的. 外殼尺寸 46,7 x 43,2 x 12,7 毫米, 所以看是相當少, 你可以輕鬆地在更弱的手腕和在啟動或手套下的無縫合身. A計權的手錶,是可以接受的, 僅重 52 克.

外殼的阻力,而它可能不是這樣的, 就像很多年前應該看鋼芯, 這仍然包裹在塑料. 直到這個系列蛙人今天僅存的結構. 但即使是這樣的手錶持續時間比手約多, 這是戴. 和在兩個溫度及熱衝擊方面, 影響, 抗水的電場和磁場. 水的阻力是完整的 200 米水柱. 這款腕錶將你在你的潛水嘗試說沒有任何問題的時候.

滑動手錶礦物. 這部分是凹陷的凸起的表圈的邊緣下方, 但是當對尖尖的石頭必要的直接影響是絕對有可能損壞甚至斷裂. 觀看類似, 典型GX-56, 是我的 “管理” 通過簡單地戴著手錶在你的口袋裡的鑰匙使幻燈片上的划痕. 但由於在一個特定的一塊還真有些嚴重損壞很容易獲得新的手錶很可能不會提前也沒有解決.

腕錶由四個鋼為主 – 不銹鋼 – 按鈕,包括背光源. 這些按鈕都經過拋光處理,看他們很容易佔據主導地位. 按下按鈕時所需的力是合理, 操控性比說,一些更好的 “MUDMAN”. 即使在控制也沒有辦法,沒有驚喜, 對於行G-SHOCK是標準的控制功能,包括 (-) 在右上調節按鈕.

該顯示器是完全可讀, 作為顯示在字體大小和佈局,並反射箔是完美的. 當我把它從頂部, 所以你看到的星期幾, 整個月份和日期, 時間顯示, 秒有點小. 並在底部還一點要提醒啟用報警, 每小時嗶聲的開啟和關閉貪睡功能 (貪睡). 然後右鍵下方的電池電量不足的三個位置 (“), 中央 (中號) 高 (Ĥ).

充電電池可提供太陽能電池, 這是框顯示紫色. 對於無故障運行,每天只是看幾分鐘暴露在陽光. 如果你工作在極地基地, 充足的人造光, 即使這需要更長的時間來充電. 規定收取幾個月的手錶有節能功能, 這樣電池可以不具有不憂.

藍電致發光的盛宴,是按右上角的按鈕啟動, 但它也可以自動當您開啟此功能. 然後,只需抬起你的手,旋轉顯示在臉上,並觀察 1,5 或 3 秒點亮. 眼睛習慣了黑暗完成,背光也許是太強大了一點眩光. 對於這種使用可能是一個更好的顯示屏,背光逆 (只有點燃, 什麼通常顯示黑色的), 但再難以閱讀在昏暗的燈光. 我不明白一點策略製造商, 無太陽能充電電池可以照手錶 3 或 5 與只收取其型號秒 1,5 或 3 秒. 有時,它可能是有用的光線下長時間.

皇冠是巨大的不銹鋼, 強得多, 比厚的金屬通常底部觀看了一系列G-SHOCK是. 因此,我也可能是真實的雕刻, 不只是按銘文. 這是非常好的. 你可以找到它的所有必要, 包括模塊數量和類型名稱, 提醒和對水的阻力. 外殼是用螺栓固定有四個十字螺絲, 但我懷疑, 你需要它起飛. 雙手冠完全符合.

手錶是一個模塊 3063, 這是隱藏在外殼下. 這是一個非常先進的模塊, 調整確保手錶通過無線電信號和充電也從陽光內部電池. 簡單地提到的各種功能,顯示典型的顯示照片. 如果你有興趣在細節, 參考手冊.

這張照片向我們展示了一個典型的顯示模式 收音機調諧 – 它可引起右下按鈕. 我們看到, 最後一次 (數據ìhodina) 調整了的地方,無論是打開或關閉夏令時 (夏令時). 連續按下此按鈕可手動觸發調整. 它通常需要兩到三分鐘,觀看演出時,在三個層面上接收到的信號強度. 我與這些手錶的經驗說:, 在相對可靠,即使在地方自動調整每天晚上, 這裡的手錶有一個信號強度問題. 手錶 “多頻帶5”, 這樣接收的信號以不同的頻率在世界各地5發射機 (歐洲, 日本, 北美), 也許你不會錯過在中國的第六個. 手錶自動調整,沒有準確的示範,使更多的差值超過每月幾秒鐘.

另一個功能是 世界時間, 手錶顯示時間,沒有任何問題可言 29 時區和 48 世界各地的主要城市. 操作簡單. 也許我失去了一個簡單的替換回家當前時區, 怎麼會這樣的手錶 卡西歐G-SHOCK GA-100.

計時碼表 (馬錶), 有幫助, ü如何指望這些手錶. 的精度 1/100 第二個你看的措施了 1.000 小時. 您可以使用split (分裂). 雖然你沒有找到各個車輪的必要的測量, 但你可以扔掉了定時器相關的遞延開始計時. 基本功能是完美的乏味. 類似的測量範圍,可以發現是一隻手錶 卡西歐G-SHOCK G-9000 Mudman的, 甚至有兩個這樣的秒錶.

功能 定時器 是有用的, 我使用的是一天幾次. 您可以設定一分鐘的時間間隔為一小時,看,提醒自己, 它的時間. 方便的是, že v pravém horním rohu displeje můžete vidět současně i aktuální čas a tak si spuštění timeru dobře načasovat. Rozsah této funkce mám raději větší, ideálně alespoň 24 小時.

Další jsou alarmy a alarmů se také týká největší a vlastně jediná moje výhrada k těmto hodinkám. Pípají totiž příliš potichu a většinou jsem je ani v tichém prostředí nezaslechl. Částečně to určitě mohu připočíst tomu, že moje uši se mnou zažily tolik střílení, že to asi nechalo nějaké ty následky. Ale asi lze hledat příčinu v silném profilovaném kovovém dýnku těchto hodinek, které asi zvuky částečně tlumí. 因此, bylo to pro mne tak nepřekonatelné, že jsem tyto hodinky poslal do světa a hledal jsem dál jiné vhodnější. Ale ten samý kus, který jsem už jednou měl, se mi po pár letech znovu vrátil a já dal hodinkám druhou šanci. Mezitím jsem ale poznal a koupil nějaké jiné modely G-Shocků a když se objevila příležitost hodinky zase prodat, šly znovu do světa. 作為一個希望, že dělají na Slovensku jen radost.

Hodinky umí zapípat pěti budíky, z toho jedním opakovaným (貪睡), mají upozornění na celou hodinu pípnutím. 方便的是, že zapnuté funkce budíku, snooze i hodinového signálu vidíte u spodního levého okraje a pokud potřebujete hodinky ztišit, tak vás nejspíš nezaskočí pípání v nevhodnou chvíli. A hodinky umí funkci 無聲 – tedy vypnutí zvuků včetně zvuku tlačítek při přepínání módů.

Plastový řemínek s jednoduchou nerezovou jazýčkovou sponou a odpružením “波浪” na hodinkách nepřekvapí. Je vlastně poměrně pohodlný a to je asi tak všechno, co o něm napsat. K pouzdru je připevněný standardními 16 mm stěžejkami, v případě výměny s vhodným nástrojem nevidím žádné potíže. Zajímavé jistě je, že pro tyto hodinky lze dokoupit adaptér, který umožní je používat s látkovým NATO-strapem, pokud je to pro vás pohodlnější. Hodinky lze sehnat s černým kovovým tahem a překlápěcí sponou (手鐲), ale připravte se na váhu už kolem 100 克.

Co vám tyto hodinky mohou nabídnout? Odolnost, malé rozměry, praktické funkce, žádnou starost o baterie a automatické seřizování. Je spousta důvodů, proč si je zajít do hodinářství zkusit na ruku. Svoji výhradu jsem už zmínil, pro mne nedostatečná hlasitost budíků, vše ostatní je na nich parádní. Stačilo málo a tahle “géčka” se mnou zůstala nastálo. Ale v případě hodinek je cílem vlastně cesta, tedy často hledání “těch pravých”.

A價格? Nové seženete za částku kolem 400 USD.

作者 文字和照片: 🙂 吉備

專輯所有 乃至 jedno.