Dnes vám ukážu dvoje zajímavé hodinky z dílny 鐘 & 羅斯. Vypadají dost podobně a mají shodný název Commando.

源: 鐘 & 羅斯

鐘 & 羅斯BR 03-92 Commando mají průměr pouzdra 42 毫米. Ocelové pouzdro je upraveno technologií PVD, barva je černá matná. Mechanický strojek s automatickým nátahem ETA 2894 má funkce hodiny, 分鐘, vteřiny a datum s černým datovým věncem a bílým tiskem na pozici “4:30”. Korunka je šroubovací do pouzdra, hodinky jsou voděodolné do 100 米水柱. Šedý číselník nese dva arabské indexy na pozici “6” 一 “12”, ostatní hodinové indexy jsou znázorněny čárkami. 指數, mečovitá hodinová a vteřinová ručka i tenká vteřinová ručka mají vrstvu luminiscence. Do lunety je zasazené ploché safírové sklíčko s antireflexní vrstvou. K ruce je připne šedý gumový náramek s jazýčkovou sponou vyrobenou z oceli s matným černým PVD. Krásné hodinky, 你有什麼感想?

鐘 & 羅斯BR 03-94 Commando mají také v průměru 42 毫米. Působí opravdu mohutně. I toto pouzdro je ocelové a je upraveno technologií PVD s černou matnou barvou. Mechanický strojek s automatickým nátahem ETA 2892 má funkce hodiny, 分鐘, 秒, chronograf se dvěma subčíselníky (計數器 60 vteřin na pozici “3” a čítač 30 minut na pozici “9”) a datum s černým datovým věncem a bílým tiskem na pozici “4:30”. Korunka je také šroubovací do pouzdra, hodinky jsou odolné vůči vodě do 10 自動取款機. Šedý číselník nese dva arabské indexy na pozici “6” 一 “12”, zbylé indexy jsou znázorněny čárkami. JAK indexy, tak mečovitá hodinová a vteřinová ručka i tenká vteřinová ručka mají vrstvu luminiscence. Do lunety je zasazené safírové sklíčko s antireflexní vrstvou. Dostanete je na šedém gumovém náramku s jazýčkovou sponou, která je vyrobená z oceli s matným černým PVD.

源: 鐘 & 羅斯

 

Hodinky mají speciální barvu a matnou úpravu pro lepší kamufláž, jsou vhodné pro každého vojáka, který potřebuje nebýt viděn. Ať už jste odborník na přežití, milovník divočiny nebo voják v aktivním nasazení, 鐘 & Ross Commando BR03 vám udělají skvělou službu. Zbývá se rozhodnout, zda s chronografem nebo bez?

女作家 文本:

作者照片: 鐘 &羅斯