今天我想給美女看的微妙的手從車間生產廠家 蕭邦(Chopard). 屬於集合 Imperiale酒店 而被簡單地稱為 – 禦 28 毫米手錶.

源: 蕭邦(Chopard)

Malé vysoce leštěné hodinky mají kulaté ocelové pouzdro, výraznou kulovitou korunku s ametystovým cabochonem (o váze 0,04 克拉) a zajímavě napojené nožky. Na výšku měří pouhých 9 毫米. Stříbrný číselník je ve středu strukturovaný. Černé ručně malované hodinové indexy jsou na pozici 3, 6, 9 一 12 ztvárněné římskými číslicemi, ostatní pozice tvoří čárky vyplněné bílou luminiscenční barvou. Na pozici najdeme drobnou datovou aperturu s bílým datovým věncem a černým tiskem. Černá dýkovitá hodinová a minutová ručka je také uvnitř vyplněná luminiscenční barvou. Číselník kryje mírně vypouklé safírové sklíčko odolné proti poškrábání.

源: 蕭邦(Chopard)

Hodinky pohání švýcarský quartzový strojek, který jim dodává přesnost a bezúdržbovost. Leštěné dýnko je přišroubované k pouzdru a nese gravírované jméno kolekce Imperiale a logo Chopard.

源: 蕭邦(Chopard)

Hodinky vám k ruce připne černý řemen z aligátora spojený lesklou jazýčkovou sponou signovanou logem Chopard. Řemen je u pouzdra široký 15 毫米, 與扣 14 毫米. 它們是水的耐 5 自動取款機.

源: 蕭邦(Chopard)

Pokud se vám elegantní hodinky Chopard Imperiale 28 mm Watch zalíbily, chtějte je po svém autorizovaném prodejci Chopard pod referenčním číslem 388541-3001. Lze je zakoupit v ceně kolem 68.000 CZK.

女作家 文本:

圖片: 蕭邦(Chopard)