24. 五月 2012 uplynulo padesát let od chvíle, kdy se hodinky 百年靈 podívaly do vesmíru. Měl je na ruce Scott Carpenter a obletěl s nimi 3 Zemi na palubě lodi Aurora 7. K tomuto výročí vychází limitovaná edice Breitling Navitimer Cosmonaute v počtu 1962 件.

源: 百年靈

Hodinky Breitling Navitimer vznikly v roce 1952. 當 1960 Američané zahájili program Mercury, rozběhly se mohutné závody v dobývání vesmíru. Posádky vesmírných lodí samozřejmě potřebovaly kvalitní, přesné a spolehlivé hodinky s chronografem. Volba padla na Breitling a jejich Navitimer. Hodinky s 24 hodinovou stupnicí úspěšně prošly všemi testy a s velitelem Scottem Carpenterem obletěly Zemi. Vznikla řada Navitimer Cosmonaute.

Pro připomenutí této významné události jsou zde znovu, aby okouzlily milovníky kosmonautiky a hodinek Breitling. Nerezové pouzdro měří 43 毫米, obousměrně otočná luneta nese kruhové logaritmické pravítko. Černý číselník má stříbrné čítače, číselník byl vyroben procesem zvanýmpar épargnez mincovního stříbra, čímž je zaručen neopakovatelný lesk a skvělá čitelnost údajů. Hodinky mají strojek Breitling Caliber 02 s manuálním nátahem a C.O.S.C. certifikací. Stejně jako původní hodinky nesou 24 每小時規模. Dýnko má gravírovaný znak mise Aurora 7 a také převodní tabulku stupně Celsia/Fahrenheita.

女作家 文本:

作者照片: 百年靈