Nedávno jsem psal o modelu M25LUM-Tec的. A hodně podobné jsou i tyto hodinky s označením M27.

不, nebojte, nebudu se opakovat při popisu hodinek a rozdíly jsou opravdu minimální. Pouzdro z vysoce tvrdé wolframové slitiny, ocelová korunka, safírové sklíčko s masivním antireflexem, šroubovací dýnkotentokrát s průhledem na strojek, 水密性 100 米, téměř žádné rozdíly. Ty najdete až v číselníkupřibyla GMT ručka zobrazení druhé časové zóny a uvnitř pouzdra – kalibr ETA 2893-2 v provedení elaboré. A rozteč nožek je stále 24 毫米.

Tentokrát jsem se zaměřil hlavně na detaily a lupou i makro objektivem jsem zkoumal celý povrch hodinek, abych nakonec dopadl jak rybář u sibiřského jezeraneulovil jsem ani jeden škrábanec, ani jeden vryp, ani jednu vlásečnicovou stopu používání na povrchu pouzdra. A to jsem zvlášť citlivé oblasti na leštěné lunetě a bocích pouzdra zkoumal velmi pečlivě.

Tak snad jen přidám pár fotografií, třeba i vás potěší pohled na Lüm-Tecové pojetí antireflexu

a luminiscence.

Hodinky se dodávají současně s ocelovým tahem, koženým řemenem i gumovým strapem. Váha je i v tomto případě celkem vysoká, na gumovém řemenu mají stále ještě 154 克!

Koupí tohoto modelu dostanete do ruky hodinky, které nepoškrábáte. A které navíc ani roky neztrácejí svůj lesk, stále vypadají jako nové. Hodinky pro každé myslitelné dobrodružství na cestáchod amazonské džungle po šnorchlování mezi žraloky. Dostanete i precizní provedení a kvalitní švýcarský strojek a také moji oblíbenou komplikaci GMT. Pokud se nebojíte, že s nimi ve vodě budete plavat do kruhu, 可以買得放心用, utratíte něco kolem $1600,-.

作者的文字和照片: 🙂 吉備

相冊所有照片.