榮漢斯 手錶是一個傳統的德國製造商. 除了機械表石英表提供 - 模擬和數字. 它是榮漢斯公司, 使用無線電信號,引進了世界名表調整技術.

設計和規格

錶殼尺寸有 38 毫米x 36 毫米,厚度為剛 10 毫米. 這些尺寸為鋼和鈦具有相同版本. 一個顯著的差異,但是,手錶的重量. 鈦與鈦手鍊重量僅 108 克, 而鋼對鋼手鍊重量 180 克, 這幾乎是兩倍. 在顯示覆蓋有藍寶石玻璃防刮. 表示防水 5 ATM根據製造商的洗澡是足夠, 洗手和正常水染色. 二手發條, 或者更確切地說,電子模塊, 根據firmou榮漢斯označenJ604.64.

觀看的情況下有不同的材料達到相同的設計和佈局的控制. 在殼體的左側是發現按鈕控制背光. 上方和屏幕下方我們發現四個按鈕 (上述兩個和兩個下方) 控制和開關功能.

基於所用材料的性質基本視覺差異. 鈦模型是一個沉悶的灰色, 因此,天然鈦色. 錶殼和錶鍊的拋光精鋼版, 因為它似乎乍一看似乎和照片, 但輕輕拂去.

手鐲鋼版是基於更大數目的更小的塊. 與此相反,在與鈦的版本是少件, 較大,中間部分有幾分肋條寬度. 這, 手鐲實質上融入錶殼, 這種差異是相當可觀手錶的整體外觀. 扣環是在兩種情況下,兩部分組成的肘節.

功能及其使用

由於數字手錶提供了相當多的功能, 我決定給他們特別款. 因此,該功能 (除了時間顯示, 我想當然) 是: 日期, 星期幾的, 一周中的數, 計時碼表與分時間選項, 倒計時報警. 因此,這是至少基本, 模型兆豐 1000 是擠滿了許多其他功能, 這使得它非常人性化.

與上左邊的按鈕,你可以選擇的信息顯示. 五個選項供您選擇: 只有時間, 時間/書房/日期/期限, 時間/天/日期/星期數, 時間/第二時區和時鐘/收音機調諧指示燈/無線電信號強度. 這些模式之間的過渡的控制是通過使用一個按鈕非常簡單和快速的. 我可以通過與天穿, 數據Roku公司. 但很顯然, 它肯定會發現用戶, 誰欣賞剩下的四個選項.

按鈕的左上角順序功能之間切換: 時間, 計時碼表, 倒計時報警. 為了控制這些功能,然後服務於其餘三個按鈕, 它是簡單和直觀. 我個人管理它,無需打開說明書.

計時碼表是能夠保持他的記憶到十圈, 這是正常的使用比比皆是. 倒數函數可以在實踐中使用的催, 我們必須做一些事情,或去的地方. 就個人而言,我最經常使用的演繹和計時碼表的烹飪相結合 - 在演繹,我測了烹飪時間和計時碼表附件I順利時烤牛排, 非常實用. 報警我用幾乎每一天, 他的鳴叫是不夠響亮, 我醒來的時候非常硬臥. 在其他功能,我用也許背光, 偏藍色調的眼睛友好, 在手錶的左側的控制按鈕被快速和直觀. 對於普通的生活也是電池壽命很好的跡象, 這是顯示在屏幕上, 當電池的氣息即將結束.

在其它特性, 我沒有使用,但在實踐中, 包括: 時間顯示模式12小時/ 24小時, 語言選擇 (德國, 英語和法語), 按鈕鎖, 對比度控制顯示器 (基本設置我的完美套裝), 回家的時間, 第二時區和人工時間同步觀看通過無線電信號 - 自動同步準確無誤地運行.

從穿著印象

為了比較的目的,我穿鋼和鈦的版本. 正如我上面寫的, 手錶的尺寸並沒有什麼不同, 所以坐在你的手很相似. 什麼,但是,我立刻感覺到, 在重量有很大的不同. 鋼材的重量不極端, 像鋼對鋼錶帶手錶的重量一樣, 但與鈦版相比,這種差異是顯著.

Lehce prohnutý profil hodinek a to, že jejich kovový náramek je integrální součástí pouzdra, znamená, že hodinky dobře sedí na ruce. Malá tloušťka hodinek přináší, že na ruce nepřekáží a nezachytnou se ani za těsné manžety košile. Spíš jsem měl pocit, jako kdybych na ruce nosil tenký kovový náramek než hodinky. Velice komfortní.

Osobně ve mně lepší dojem zanechala ocelové verze, protože měl jsem pocit, že se přesněji přizpůsobila mému zápěstí. Titanová verze to vyvažovala svou nízkou hmotností, ani jsem o nich nevěděl, dokud jsem se pohledem neujistil, že je stále mám.

Ocelová verze má oproti titanové další velmi výraznou nevýhodu – na hodinkách i na náramku jsou výrazněji vidět otisky prstů. Na matném titanu bychom otisk prstu hledali jen velmi těžko. Další plusový bod pro titanové je to, že se rychleji přizpůsobí tělesné teplotě, když si je ráno nasadíte, nestudí tak dlouho jako ty ocelové.

Dobrý dojem ve mně zanechala i čitelnost inverzního displeje z tekutých krystalů. Jeho kontrast byl dostatečný i na přímém denním světle. Čas se dal překvapivě odečítat i za šera bez toho, abych musel použít podsvícení displeje.

Když srovnám ocelovou a titanovou verzi, nelze jasně určit vítěze. Každá má svá pro i proti. Titanová verze je lehčí a na ruce velmi příjemná. Kdežto ocelová verze byla pro mě osobně vzhledově lehce atraktivnější. Toto dilema za mě ovšem řeší firma Junghans tím, že ocelovou verzi již nevyrábí.

幾句話的結論

Většina digitálních hodinek se specializuje převážně na outdoorové využití a jejich nošení při jiných příležitostech může působit přinejmenším zvláštně.

Naproti tomu zde máme model Mega 1000 od firmy Junghans, který poskytuje všechny funkce, kvůli kterým si lidé často digitální hodinky pořizují a zároveň má elegantní vzhled a kvalitní zpracování, pro digitální hodinky dosud nevídané. Hodinky Junghans Mega 1000 jsou tak jasnou ukázkou toho, že i digitální hodinky mohou být kvalitní a stylové.

Nechcete-li se vzdávat funkcí, které poskytují digitální hodinky, ale chcete elegantnější balení, kvalitnější materiály a lepší zpracování? Pak by mohly být Junghans Mega 1000 tou správnou volbou právě pro vás! Zakoupit si je můžete 這裡.

編劇: 賽迪斯 - 泰德害羞

作者照片: 🙂 吉備

阿爾巴照片 titanové 版本.

感謝貸款 手錶Junghans.cz.