26. června 2014… takové celkem nicneříkající datum. Narozeniny má Ondřej Neff (Všechno nejlepší, Mistře!), ale jinak se nic moc závažného v historii nestalo. Nebo přece?

Přesto je, alespoň pro návštěvníky naší stránky a nás, administrátory, dnešní den milníkem. Dnes jsme po třech letech, třech měsících a 25 dnech fungování webu pokořili magické číslona stránkách info.photowatches.eu jste si totiž dnes večer přečetli už 600.000. článek.

Celkem si na našem webu můžete přečíst 1.587 článků (z toho je 448 aktualit, 527 recenzí a 209 novinek), obrazové galerie obsahují 27.740 obrázků v 817 albech a ve 170 kategoriích. Celkem 1.181.874krát jste během těch tří a čtvrt roku klikli na některou z fotografií v kibiho albech.

Velmi si ceníme vašeho zájmu, moc nás těší každá vaše reakce, každýpalec nahoru”, kterého se nám od vás dostaneať už v elektronické podobě zde, na stránkách, na našem facebooovém profilu, nebo třeba osobně.

Doufáme, že nám zachováte přízeň i v dalších měsících a letech

מעכאַבער טעקסט: לימי

מעכאַבער fotek: 🙂 קיבי

Jestli se vám naše stránky, שלי, אָפּשאַצונג, aktuality líbí, טאָן ניט פאַרגעסן צו געבן אונדז, ביטע, סוואָדזשו "ווי" דורך פאַסעבאָאָק בלאַט. עס גיט אונדז זייער ווערטפול באַמערקונגען, אַ דאַנק.