Že značka דזשעראַרד-פּעררעגאַוקס umí nádherné hodinky pro dámy, jsme se mohli už několikrát přesvědčit. Dnešní aktualita se bude týkat také dámských hodinek דזשעראַרד-פּעררעגאַוקס 1966 Lady, jsou také osázené diamanty a jsou jako obvykle luxusní.

מאָקער: דזשעראַרד-פּעררעגאַוקס

Vyrábějí se ve dvou variantách, jedna s pouzdrem, indexy a sponou z růžového zlata, druhá z bílého zlata. Parametry mají ale stejné.

דיאַמעטער פון דער פאַל איז 30 מילאַמיטערז, úzká luneta, číselník a nožky jsou osázené 80 diamanty o celkové váze 0,73 קאַראַט. Konečná úprava pouzdra je leštěním a saténovým kartáčováním, střídání ploch umocňuje zářivý vzhled. Drobná zlatá korunka nese plastické logo G-P.

Bílý číselník zdobený paprskovým guilloché připomíná mořské vlny a hodinky působí větším dojmem. Zdobnost číselníku zdůrazňují drobné diamanty na místech hodinových indexů, řada je přerušena pouze na pozici “6” אַ “12”, kde najdeme zlaté římské indexy.

Listovité ručky ukazují ubíhající minuty a hodiny, צייַט, který zbývá do důležité schůzky. פּראַטעקץ רעדל סאַפייער קריסטאַל מיט אַנטי-רעפלעקס.

מאָקער: דזשעראַרד-פּעררעגאַוקס

Safírovým průhledem ve zlatém dýnku můžeme pozorovat manufakturní strojek GP03200-0005. Mechanický kalibr má automatický nátah závažím, דיאַמעטער 10 ½ פּאַריסיאַן שורות, 26 שייַכעס רוביז, אָפטקייַט סעטרוואַčקי 4 הז (28 800 אַסאַליישאַנז פּער שעה) a rezervu chodu minimálně 42 שעה.

Bílou variantu připne k ruce černý lakovaný řemen z teletiny s jazýčkovou sponou z bílého zlata. Růžové hodinky spíná bílý lakovaný řemen z teletiny a jazýčková spona z růžového zlata.

Obě verze jsou odolné vůči vodě do 30 מעטער.

מאָקער: דזשעראַרד-פּעררעגאַוקס

Mně osobně se více líbí hodinky z bílého zlata, snad je to dané mou slabostí pro světlé hodinky. Cena zatím nebyla stanovena, ale předpokládám, אַז וועט זיין אַרום 500 000 קזק.

מעכאַבער טעקסט: ייל

פאָטאָ מקור: דזשעראַרד-פּעררעגאַוקס