Určitě si pamatujete krásné černé GP WW.TC, o kterých געשריבן טאַדאַ v podrobné recenzi . Dnes vám krátce představím stejné hodinky, ale v bílém keramickém provedení.

מאָקער: דזשעראַרד-פּעררעגאַוקס

פאַל דיאַמעטער 43 mm je vyrobené z bílé keramiky, אין הייך געמאסטן 13,4 מם. Černá tlačítka a korunka jsou potažené černou gumou. Na bílém číselníku najdeme hodinovou škálu barevně rozdělenou na černou noční fázi dne (18 ווען 6) a bílou denní fázi (6 ווען 18). Společně s černými subčíselníky chronografu tvoří zajímavý protiklad dne a noci. Nechybí typické názvy měst na vnitřní lunetě, symbolizující jednotlivá časová pásma. Hodinová a minutová mečovitá ručka mají vrstvu luminiscence. Číselník kryje kouřově zbarvené safírové sklíčko s antireflexem.

Dýnko je vyrobené z DLC černěného titanu a je přichyceno 6 סקרוז. Hodinkám dodává život in-house strojek GP3300-0028 se 46 hodinami rezervy chodu, אָפטקייַט 4 הז (28.800 א / ה), 63 ložiskovými rubíny a zdobením perláží (pearled), גענעוואַ מלקות (Geneva stripes) a modřenými šroubky. א שטריך רייזער? זייגער, מינוט, סעקונדעס, světový čas s indikátorem den/noc, flyback chronograf, דאַטע.

Vhodným doplňkem je gumový řemínek s překlápěcí sponou. Protože jsou vodotěsné do 100 מעטער, bez starostí se nimi můžete koupat.

מאָקער: דזשעראַרד-פּעררעגאַוקס

Hodinky vycházejí v limitované edici 20 kusů a sehnat je můžete pod referenčním číslem 9820-32-712-FK6A.

מעכאַבער טעקסט: ייל

פאָטאָ מקור: דזשעראַרד-פּעררעגאַוקס