Tato otázka plní často internetová hodinková fóra. A to od Dolního Bukovska po New York. O co jde?

עס איז וועגן, že lidé, uživatelé nebo sběratelé hodinek, došli ve své potřebě dalších hodinek na rozcestí. A to rozcestí se jmenuje: “Které si mám koupit příště? Tyhle nebo tyhle?” Za otázkou většinou následují dva obrázky a dva krátké technické popisy hodinek. Hodinek, které ti lidé prostě musí mít.

Ve výběru jsou často hodinky, které se sobě vzájemně vůbec nepodobají – nemají ani podobné parametry, ani podobné určení, nepodobají se sobě ani trochu. Trochu jako by otázka zněla: “Mám jet na dovolenou na Hawaii nebo si mám koupit mobilní telefon Vertu?”

Někdy se zase jedná o téměř stejné hodinky, lišící se pouze v nepodstatné drobnosti. A pak je zase volba tak individuální, že otázka také nedává smysl.

Pokud vám tato situace “This or That” není až tak cizí, stojíte vlastně před podobnou volbou jako jeden lichokopytník a dvě kupky sena v bajce.

Neptejte se. Správnou odpověď už dávno našel i medvídek Pů (Pooh). Pokud se ho někdo zeptal, jestli si dá raději džem nebo raději med, odpovídá velmi rozumně: “Raději obojí.

Takže raději OBOJE!

מעכאַבער: 🙂 קיבי

Raději oboje!

Raději oboje!