Když budete mít v nejbližší době pocit, نشان ہماری ویب سائٹ پر ظاہر ہوتا ہے Officine Panerai کسی نہ کسی طرح بھی اکثر, آپ کو شاید یہ حق ہے کہ. Poslední dobou tato značka totiž zveřejnila spoustu novinek, souvisí to s výstavou SIHH. ان بدعات میں سے ایک گرم اور گھڑیاں ہیں Officine Paneraj Radiomir فلورنس 3 دنوں میں اسٹیل (PAM00604). میں مانتا ہوں, že i jen fotografie těchto hodinek mi vyrazily dech. Hodinky samy vznikly jako pocta Florencii a také jen a jen tam je možné si je koupit.

یہ گھڑیاں کوئی crumb ہے ہیں, průměr poduškového pouzdra vyrobeného u oceli (316L) میں 47 ملی میٹر. کیس شکل, i design číselníku i ruček vychází z prapůvodního modelu z roku 1936. Velmi netradiční – a přitom pro řadu Radiomir velmi typické – je i provedení nožek. سال, شکل میں ان لوگوں کو “L” drátku upevňují do pouzdra pomocí šroubků. Úžasná je u těchto hodinek hlavně ruční rytina, kterou je pouzdro zdobeno. Vytvořit ji prý trvá jednomu rytci asi týden. A každá i jen drobná chyba znamená pro dané pouzdro konec a to včetně práce, kterou do něj už jeho tvůrci vložili.

خوشگوار ہے, že pouzdro je současně krásné a současně funkční, مینوفیکچرر watertightness určil na hodnotu 100 پانی کے کالم کے میٹر.

میں مانتا ہوں, že podobné zdobení pouzdra jsem zatím viděl pouze u hodinek z Nového Zélandu se značkou Margrette. Tam práce rytce měla svůj vzor v tradičním tribald maorském tetování.

ذرائع: www.magrette.com

Hodinky mají černý číselník v tradičním historickém rozložení. Netradiční pro značku OP je “sunburst” zdobení horní plochy. Číselník je vypracován jako “sandwich”, jen původní radioaktivní vrstva luminiscence byla nahrazena Super LumiNovou – ta má zajímavou “پرانی” barvu. Tradiční je i použití tradičních fontů. A zlaté ručky také nijak nevybočují od vzoru, který určil podobu těchto hodinek už v roce 1936.

V hodinkách je mechanický in-house kalibr P.3000. Je to mechanický kalibr s ručním nátahem a rezervou chodu celé tři dny (má dva pérovníky). Frekvence netypicky velké setrvačky o průměru 13,2 ملی میٹر 3 ہرٹج (21.600 A / H). Jeho obsluha je opravdu sofistikovaná, třeba přesouvat hodinovou ručku lze s ohledem na aktuální časové pásmo bez zastavení nebo přesunutí minutové ručky. Ocelové dýnko se نیلم průhledem vám tento kalibr ukáže opravdu důkladně.

K hodinkám patří i tradiční kožený řemen s tradiční jazýčkovou sponou.

مجھے vás ہے تو یہ گھڑیاں بہت متاثر, کونسل> یہ Å¡te> ان nákupem POSPA ساتھ, وہاں صرف totiž omezená ایڈیشن اور ÃtajÃcà بنایا جائے گا 99 ٹکڑے ٹکڑے. ان کے بعد> ایک بہت پر اعتماد zaprášÃ! ان کے لئے جانا آپ پیازا سان Giovanni پر دکان پر فلورنس کرنا پڑے گا, jinde k dostání nebudou.

مصنف متن: 🙂 kibi

تصویر کے ماخذ: www.panerai.com

آپ گھڑیاں پسند ہے, ہمیں, براہ مہربانی, کے ذریعے "کی طرح" svoju فیس بک کا صفحہ, یہ ہمارے قیمتی رائے دیتا ہے. آپ کا شکریہ!