Romain جیروم je tvůrce, který dělá hodinky tak trochu jinak. V modelu Eyjafjallajökull Evo reaguje na nedávné geologické dobrodružství. Tím byla erupce sopky na Islandu, možná si to pamatujete, prach v atmosféře ovlivnil na pár dní leteckou dopravu téměř v celé Evropě.

Hodinky jsou ze série DNA, اس کا مطلب یہ, že obsahují něco, co se přímo týká události, kterou mají připomínat. V tomto případě je to číselník vytvořený z lávy přímo této sopky. Ta byla základem pro ručně nanesený smalt. Ten svými živými barvami jistě i vám připomíná tekoucí lávu. Ručky modelu mají letadélky na svých koncích připomenout, že právě letecká doprava byla tím důvodem, proč se o této události dozvěděl vlastně celý svět.

V hodinkách je mechanický strojek s automatickým nátahem, bohužel RJ je na bližší informace skoupý. Na dýnku je gravírovaná mapa drsného ostrova Island.

Pouzdro hodinek je vyrobeno z nerezové oceli s černou PVD vrstvou. Je trochu menší, než u předchozích modelů s průměrem 46 ملی میٹر, nyní má “صرف” 43 ملی میٹر. Pouzdro dotváří typické čtyři “پنجی”, které drží lunetu hodinek.

Výbuch sopky v roce 2010 byl pro RJ asi významnou událostí, tento model je již třetím, který se této události věnuje. صرف یاد دلانے, že číselník prvního modelu nabízelletecký pohledna žhnoucí kráter sopky.

Jestli se vám hodinky s názvem Eyjafjallajökull (Ostrov horských ledovců) کی طرح, mohou být vaše za cenu okolo $20.000 USD. Hodinky vznikly pouze jako limitní edice 99 ٹکڑے ٹکڑے.

مصنف متن: 🙂 kibi

تصویر کے ماخذ: romainjerome.com