Dnes vám krátce představím hodinky, které vznikly u Oris v limitní edici jako pocta saxofonistovi, jednomu z těch velkých. Mnozí říkají, že to byl nejlepší saxofonista všech dob, کون جانتا ہے? کی بھی جائزہ لیں Oris John Coltrane Limited Edition.

Oblé nerezové pouzdro retro tvarem ctí zlatá pozdní 50. léta, kdy byl americký jazz na vrcholu a s ním i talentovaný hudebník, skladatel a mistr improvizace John Coltrane. V průměru má 38 ملی میٹر, v té době to byla naprosto běžná velikost pánských hodinek. I watertightness se drží ducha doby, je pouhých 30 میٹر.

Oblý tvar mu dodává vysoce klenuté نیلم کرسٹل s vnitřním antireflexem; میں 50. letech by bylo samozřejmě z plexiskla. Na opačném pólu vypouklé dýnko tvoří důstojnou protiváhu. Drží ho 6 šroubků a nese gravírované pořadové číslo.

Krásný černý prostý číselník zaujme modrou minutovou škálou “chemin de fer”. Tato stupnice nabízí vizuální odkaz na významné vinylové album “Blue Train”, vydané roku 1957. Subtilní leštěné ručky jsou vyrobené z niklu. Symetrie je dodržena i na číselníku, tištěný text vyvažuje datovou aperturu. Velmi oceňuji její decentní provedení s černým datovým kotoučem a bílým tiskem.

V pouzdře tiká mechanický kalibr s automatickým nátahem Oris Cal. 733, který vychází ze Sellita SW 200. Měří 11½ پیرس لائنیں v průměru a 4,6 اونچائی میں ملی میٹر. Setrvačka oscillating فریکوئنسی 4 ہرٹج (28.800 A / H), پاور ریزرو ہے 38 گھنٹے, ložiskových rubínů je 26. Můžete ho natáhnout také ručně a umí rychlé překlápění data.

Na hodinkách dostanete černý kožený řemen s překlápěcí nerezovou sponou.

Hudební legenda, saxofonista John Coltrane ovlivnil celé generace hudebníků nejen za svého života, ale i po smrti. Milovníci jazzu a sběratelé retro hodinek mají nyní jedinečnou příležitost získat výjimečný model v luxusním, sametem potaženém boxu s polštářkem, který připomíná umělcovy klasické hudební nástroje. Hodinek vznikne pouze omezená série 1000 kusů a jejich maloobchodní cena činí 2.000 CHF. حوالہ نمبر ہے 01 733 7681 4084. Majitel v nich získá krásné decentní hodinky pro formální příležitosti a navíc s hudebním příběhem. Také někdy “prolamujete ledy” povídáním o hodinkách?

مصنف متن: تیل

تصویر کے ماخذ: www.oris.ch a Jazz Index

آپ گھڑیاں پسند, ہمیں, براہ مہربانی, کے ذریعے "کی طرح" svoju فیس بک کا صفحہ. یہ ہمارے بہت قیمتی رائے دیتا ہے, آپ کا شکریہ.