Dnes bych vám chtěla představit ryze maskulinní hodinky, které se určitě hodí nejen k automobilovému sportu, i když inspiraci rychlými vozy určitě nemohou zapřít. Vyrábí je od minulého roku mladá švýcarská značka ونڈو pod jménem Big Bang Carbon 44 ملی میٹر.

Z názvu lze snadno odvodit vzhled hodinek, قطر, použitý materiál a barvu. Jako vždy začnu pouzdrem.

Mohutné pouzdro o průměru 44 milimetrů a vysoké 14,5 mm se skládá ze tří částí, které jsou vyrobené z netradičních materiálů. Luneta je z kompozitu plněného tkanými uhlíkovými vlákny, z něj se vyrábí také například monokoky závodních aut. S pouzdrem ji spojuje šest typických titanových H šroubků zodolněných černou PVD vrstvou. Střední část pouzdra s charakteristickými “oušky” tvoří nenápadná černá směs syntetických pryskyřic. Dýnko se نیلم průhledem je také karbonové a připevněné PVD černěnými šroubky. Hodinky mají standardní watertightness 100 میٹر.

Ploché sklíčko je samozřejmě odolné safírové s vnitřní antireflexní vrstvou pro zamezení nežádoucích odlesků. Chrání strukturovaný karbonový číselník, který oživují bâton indexy pokryté rutheniem a bílou luminiscenční barvou. Zanořené subčíselníky chronografu se nachází na pozici 3 (30 منٹ انسداد) اور پوزیشن 6 (12 گھنٹے کاؤنٹر). Pozici 9 obsadila mimostředná vteřinovka. کی پوزیشن 4:30 najdeme datumovku s černým datovým kotoučem a bílým tiskem. Saténově kartáčované bâton ručky s vrstvou ruthenia jsou částečně skeletonizované a také jsou zvýrazněné luminiscenční barvou. Centrální vteřinová ručka chronografu má na konci typické logo značky Hublot.

Čas odtikává mechanický in-house kalibr s označením HUB 4104, kterému energii dodává černěný prořezávaný rotor. یہ پر مشتمل ہے 225 اجزاء, ke kterým je třeba ještě přičíst 27 اثر پتھر. Setrvačka oscillating فریکوئنسی 4 ہرٹج (28.800 A / H), rezerva chodu činí přibližně 42 گھنٹے. Kromě času, kalibr zobrazuje aktuální datum a rovněž je vybaven komplikací chronograf.

Hodinky se dodávají na gumovém pásku s typickým pevným upevněním k pouzdru šroubky podobnými těm, které drží lunetu. Spojení obou konců zajišťuje překlápěcí titanová spona, také s černou PVD úpravou.

Hodinky koupíte přibližně za € 13.000 EUR pod referenčním číslem 301.QX.1724.RX. Já si myslím, že je to perfektní sportovní chronograf!

مصنف متن: تیل

تصویر کے ماخذ: ونڈو

آپ گھڑیاں پسند, ہمیں دینے کے لئے نہ بھولنا, براہ مہربانی, کے ذریعے "کی طرح" svoju فیس بک کا صفحہ. یہ ہمارے بہت قیمتی رائے دیتا ہے, آپ کا شکریہ.