Dnes bych vám chtěl ukázat hodinky z říše snů, زیادہ واضح طور پر ایک آزاد اسٹوڈیو سے MB&F. میڈیا میں اور نمائش میں رہتے ہیں۔ Baselworld میں نے بہت کچھ دیکھا ہے۔, ale takovouhle esenci klasické hodinařiny, přiznám, ještě ne. اور کلاسک گھڑی سازی کے بارے میں بات کرتے ہوئے۔, تو میں صرف ہوا میں بات نہیں کرتا, اس گھڑی کا ڈیزائن اور درحقیقت، اس کا غیر معمولی تکنیکی ڈیزائن اس شعبے کے تین جنات کو خراج تحسین پیش کرتا ہے۔ 18. ایک 19. صدی. سال, الہام ابراہیم لوئس بریگیٹ تھا۔ , اینٹیڈ جانویئر میں فرڈینینڈ برتھاؤڈ. چلو ایک نظر کے ساتھ لے, دیکھنے کا طریقہ لیگیسی مشین 1 کامیاب.

Pod kupolí klenutého safírového sklíčka s antireflexní vrstvou se nad dvěma číselníky pravidelně pohybuje setrvačka s průměrem 14 ملی میٹر. Kalibr tak není skrytý pod číselníkem, ale naopak se stal jeho součástí, ba co víc, kývání setrvačky v rytmu 2,5 Hz bylo povýšeno nad zobrazení času. Hlavní číselník je nenápadný, zdobí ho jen jemné broušení ve tvaru slunečních paprsků. Nad ním jsou upevněny dva menší číselníky, ty jsou zhotoveny technikou aque tendue, tedy z tepelně upravovaných vrstev laku. Oba číselníky mají hodinové římské indexy a na obou zobrazují čas blankytně modré ručky. Oboje ručky mají nezávislé nastavení dvěma zlatými korunkami po obou stranách pouzdra. Ve spodní části číselníku pak vidíme ukazatel rezervy chodu ve velmi netradičním vertikálním provedení.

Tyto hodinky umožňují zobrazení času ve dvou nezávislých časových zónách. A to nejen hodin, ale i minut! Odpadají tak problémy v časových zónách, které poskočí o půl hodiny, dokonce s nimi nebudete mít problém se správným časem ani v Nepálu, kde je rozdíl +4 ¾ hodiny oproti GMT.

Výjimečný je i kalibr, který se takto úžasně odhaluje, tento strojek je mistrovským dílem jednoho z neslavnějších současných hodinářů, jeho tvůrcem je Kari Voutilainen. Kalibr je také prvním, který nenese jeho jméno, ale skrývá se za prostým označením LM1. Vznikl ve spolupráci s Jean-François Mojonem a jeho týmem, بالکل اسی کو یاد کرتے ہیں, že ten je držitelem prestižní cenyNejlepší hodinář” سال 2010 na výstavě Grand Prix d’Horlogerie de Genève.

سطح کی پر مشتمل ہے 279 اجزاء, اس 23 ložiskových kamenů a rezerva nátahu jeho jednoho hodinkového pera je 45 گھنٹے.

Dokonalé zdobení hodinky doplňuje, جنیوا داریوں, leštěné zlaté šatony, ručně zkosené hrany můstků a ruční rytinaopravdu se dají tyto hodinky nosit průhledem v dýnku směrem k zápěstí?

Příznivci steampunku jistě už na tyto hodinky pilně spoří od jejich představení v roce 2011. Existují ve dvojím provedení, pouzdro je buď z bílého, nebo červeného zlata, اوسط ہے 44 ملی میٹر. Pokud vás zajímá cena, připravte si $92.000 USD, samozřejmě bez DPH. Co kdybychom se příště spolu podívali na nejnovější model této řady, دیکھنے Legacy Machine číslo 2?

مصنف متن: 🙂 kibi

تصویر کے ماخذ: www.mbandf.com

Jestli se vám aktualita líbila, nezapomeňte, براہ مہربانی, nám dát svoje „like“ pro فیس بک کا صفحہ. یہ ہمارے قیمتی رائے دیتا ہے, آپ کا شکریہ!