Černo-růžová novinka roku 2013 Ulysse Nardin Black Toro Perpetual Calendar navazuje na model UN El Toro Perpetual Calendar, jehož podrobnou recenzi si můžete přečíst یہاں, a připojuje se k staršímu sourozenci Black Toro z bílého zlata. Pojďme si o novince říci něco víc.

El Toro a Black Toro se liší pouze v použitých barvách a materiálech pouzdra. El Toro se vyrábí s modro-stříbrným a šedo-černým číselníkem (limitovaná EDICE), pouzdro může být platinové nebo z 18 karátového růžového zlata, keramická luneta modrá nebo černá. Stávající dvě varianty Black Toro, uvedené na trh v roce 2009, mají pouzdro z 18 قبیلے سفید سونا, ve stejném odstínu jsou provedené všechny detaily. Rozdíl mezi variantami je pouze v materiálu pásku a ve sponě.

I benjamínek přichází s perpetual kalendářem, který byl v době vzniku hodinek považován nejlepší a snad stále ještě je. Nový Black Toro číselník a keramickou lunetu oblékl do sytě černé, pouzdro je vyrobené z 18 karátového růžového zlata. Rozměry pouzdra zůstaly zachovány, اس طرح 44 ملی میٹر کپڑا korunky, 48 ملی میٹر کے korunkou, 52 ملی میٹر “lug-to-lug”, 14,8 ملی میٹر اونچائی, 35 mm průměr sklíčka, 24,5 mm rozteč nožek. Číselník má také stejné rozložení komplikací včetně zdobení a luminiscenčního zvýraznění. Perpetual kalendář se ovládá pouze korunkou, dvěma černými keramickými tlačítky na bocích pouzdra krokově nastavíte druhou časovou zónu. Mechanický in-house kalibr s ručním nátahem UN-32 má COSC certifikaci, o jeho vlastnostech se můžete dočíst ve zmíněné کا جائزہ لیں.

Se starším modelem spojuje tento novější i řemen. Mezi atypickými nožkami je připevněný černý řemen z kůže louisianského aligátora s překlápěcí sponou z růžového zlata. Druhá varianta má černý gumový řemínek a titanovo-keramickou sponu.

Přivítejme dobýčíToro rodiny další dva členy. Nyní si můžete vybírat mezi několika variantami číselníku, pouzdra a pásku. A co na nováčka říkáte? Slušelo by mu čestné místo ve vaší sbírce luxusních hodinek Ulysse Nardin? Příležitostně se s těmito hodinkami seznámíme podrobně a určitě i vás potěší jejich podrobné fotografie.

مصنف متن: تیل

تصویر کے ماخذ: Ulysse Nardin

آپ نیاپن پسند ہے, ہمیں, براہ مہربانی, کے ذریعے "کی طرح" svoju فیس بک کا صفحہ. یہ ہمارے قیمتی رائے دیتا ہے, آپ کا شکریہ!