Nezávislý hodinář آرمن Strom proslul neobyčejnými hodinkami, které vyrábí v omezených edicích. Nejinak je na tom i jeho poslední novinka, Racing Tourbillon. Série pouze dvou hodinek vychází u příležitosti nadcházející 3. sezóny, kterou stáji Marussia F1 oficiálně měří právě Armin Strom Watch Manufacture.

Exkluzívní titanové PVD černěné pouzdro měří v průměru 43,4 اونچائی میں ملی میٹر اور 13 ملی میٹر, ہے watertightness ہے 5 ATM. Polodlouhé štíhlé nožky jsou mírně prohnuté, takže hodinky skvěle přilnou k zápěstí. Úzká luneta dává prostor vyniknout safírovému sklíčku ošetřenému antireflexem. Číselník zde moc nehledejte, tvoří ho pouze kroužek s hodinovou/minutovou škálou zdobený guilloché, a tourbillon na pozici 9. Jeho součástí je i prořezávaná vteřinovka s kovovou škálou. Hodinová a minutová ručka je také kovová, leštěná, se středem vyplněným luminiscencí.

Jako u ostatních hodinek, které prakticky nemají číselník a je vidět přímo na kalibr, se ráda dívám na pohyb soukolí, které odměřuje ubíhající čas.

Černý řemen z kůže aligátora s červeným prošitím a vnitřní částí spíná černá dvojitá překlápěcí spona. K hodinkám se dodává ještě černý gumový řemínek.

Střední část číselníku zaujímá in-house kalibr ATC11-MR. Jasně červené skeletonizované můstky jsou vyrobené z hliníkové slitiny, která se používá při výrobě formulí stáje Marussia F1. Natahuje se ručně, má rezervu chodu celých 10 دن (!), تعدد setrvačky 2,5 ہرٹج (18.000 A / H), 24 ložiskových kamenů a skládá se ze 184 حصے. Funkce jsem vyjmenovala výše, تو صرف مختصر میں: اور, منٹ, گھڑی, بنور. Strojek je zdobený ručně rytím, perličkováním a جنیوا داریوں. Nádherná ukázka precizní hodinářské práce.

Sportovních hodinek věnovaných (نہ صرف) závodním autům existuje mnoho. Nyní mezi ně patří i Armin Strom Racing Tourbillon v typických barvách stáje Marussia F1. Cenu nezkusím ani odhadnout, ale určitě bude dost vysoká. Sice je takřka nemožné, abychom v našem ateliéru fotografovali tuto dvoukusovou limitovanou edici, ale doufám, že se nějakých pěkných hodinek od Armina Stroma dočkám.

مصنف متن: تیل

تصویر کے ماخذ: آرمن Strom

آپ نیاپن پسند ہے, ہمیں, براہ مہربانی, کے ذریعے "کی طرح" svoju فیس بک کا صفحہ. یہ ہمارے قیمتی رائے دیتا ہے, آپ کا شکریہ!