Výjimečné partnerství značky ونڈو a stáje Ferrari se datuje do listopadu roku 2011. Úzká spolupráce zahrnuje všechny klíčové činnosti vztahující se k image značky a podpoře prodeje, včetně hodinek “Official Ferrari”. Značka Hublot se zodpovědně ujala role oficiální časomíry Ferrari a Ferrari Challenge. A nyní představuje první hodinky věnované Singapurskému závodnímu okruhu – The Limited Edition Big Bang Ferrari.

Oficiálně budou hodinky představeny až v září letošního roku na výstavě Super Machines and Horological Heroes. Výstava se koná ve spojení s 2013 Formula One Singtel Singapore Grand Prix™, což je první noční závod na okruhu Marina Bay Street v Singapuru.

Mezi materiály použité při výrobě hodinek patří keramika, kompozitní pryskyřice (resin), hliník, ٹائٹن, karbon, wolfram či rudý syntetický safír. Dost pestrá sbírka, کہ?

Z černé keramiky je vyrobené 45,5 mm pouzdro s povrchem v kombinaci leštěných a saténově matných ploch. Luneta je také keramická a saténově matná se vzorem kartáčování, u pouzdra ji drží 6 titanových šroubků, černěných PVD, s typickým tvarem písmene “H”. Nožky jsou z černé kompozitní pryskyřice. Z téhož materiálu jsou boční výstupky pouzdra na pozici 3 ایک 9, mají karbonovou vložku. Signovaná korunka z titanu nese po obvodu černé gumové plošky, připomínající pedály závodního auta. Obě tlačítka chronografu vyrobili z leštěného titanu černěného PVD, spodní “روکنے” tlačítko zdobí červeně lakované logo Ferrari. I dýnko je z černé keramiky, s povrchovou úpravou kruhovým mikrobroušením a leštěním, najdeme na něm typického Ferrari vzpínajícího se koně.

Vnitřní luneta s minutovou/vteřinovou škálou získala jasně červenou barvou díky eloxovanému hliníku. Rhodiované arabské hodinové indexy mají saténovou povrchovou úpravu, obdélníkové indexy jsou potažené červenou Ferrari barvou. Rhodiovanou hodinovou a minutovou ručku zvýrazňuje rudá luminiscenční barva. Stejným odstínem září centrální vteřinová ručka chronografu a minutového čítače na pozici 3, protiváhou mu je leštěný vzpínající se kůň na pozici 9. Kulatá apertura na pozici 3 ukrývá datum. Čirý safírový číselník nabízí průhled na in-house kalibr HUB 1241, je to automatický flyback chronograf se zdobeným wolframovým rotorem. Obsahuje víc než 330 اجزاء, تعدد setrvačky ہے 4 ہرٹج (28800 A / H). Má sloupcové kolo a rezervu chodu 72 گھنٹے. Sklíčko z rudého syntetického safíru má oboustranný antireflex.

K hodinkám dostanete černý gumový náramek s rudou Schedoni kůží a červeným prošitím a další z černé gumy s černou Schedoni kůží a červeným prošitím. Šití tón v tónu ukazuje na vynikající řemeslné zpracování čalounění typického Ferrari. Překlápěcí černěná titanová spona má černou keramickou vložku.

Limitovaná edice bude čítat pouhých 50 kusů hodinek odolných vůči 100 پانی کے کالم کے میٹر. Cena asi bude odpovídat výjimečnosti těchto hodinek, nechme se překvapit.

مصنف متن: تیل

تصویر کے ماخذ: ونڈو

آپ نیاپن پسند ہے, ہمیں, براہ مہربانی, کے ذریعے "کی طرح" svoju فیس بک کا صفحہ. یہ ہمارے قیمتی رائے دیتا ہے, آپ کا شکریہ!