Není asi úplně běžné, že si žena objedná exkluzivní hodinky „na míru“. Mnoho žen střídá hodinky jako módní doplněk takřka každý den. Takové hodinky na přání už musí být natolik výjimečné, aby celá investice stála zato. Ovšem když je autorem takových hodinek Ondřej Berkus, je to sázka na jistotu. Jistotu kvalitních materiálů, precizního provedení i uměleckého rozměru, jímž dokáže Ondřej vdechnout dané věci duši.

Stejně tak je tomu s dámským modelem hodinek Lava. Působí nesmírně elegantně a luxusně, přitom cítíte, jakoby pod povrchem bublaly temné touhy a tajila se velká vášeň. Spojení dvou tváří ženy, která ví, شریک chce.

Pozoruhodné oblé celotitanové pouzdro má průměr 34 ملی میٹر اور اونچائی 8,5 ملی میٹر, což je pro ženskou ruku ideální. Díky použití titanu jsou hodinky také příjemně lehké, váží pouhých 50 جی. Jedině luneta a korunka nejsou z titanu, ale z damascénské oceli. To propůjčuje hodinkám uhlazený rámec.

Damašková korunka má válcovitý tvar s vyvýšenou hlavou, hodinky se s ní výborně seřizují, přesně padne do prstů.

Do damaškové lunety je zasazené ploché minerální sklíčko, ایک قطر ہے 29 ملی میٹر.

Číselník je ručně vyroben z DLC černěné nerezové damascénské oceli Chada Nicholse a stejně jako u ručně vyrobených titanových ruček vymyslela jeho podobu budoucí majitelka. Právě číselník sehrává ve výsledném dojmu hodinek klíčovou roli. Jednoduché čárkové červené indexy kontrastují s černým podkladem s typickým vlnivým dezénem. Indexy postrádají luminiscenci, tu ale u dámských hodinek málokdo očekává. Číselník je úžasně přehledný, čas odečtete s velkou jistotou. Nenajdete tu žádnou značku, protože pravdou je, že Ondřejovy hodinky mají natolik osobitý vzhled, že vůbec není potřeba, aby číselník označoval značkou či logem.

Kartáčované ručky mají kapkovitý tvar, vteřinová centrální tvar jehlovitý. Vteřinovka má stejnou barvu jako indexy. Ručky jsou na černém podkladu výrazné, čas určíte při prvním pohledu na číselník.

Hodinky jsou osazeny strojkem ئٹیی 2892 s DLC černěným rotorem. Tento spolehlivý a přesný kalibr má průměr 11 1/2 پیرس لائنیں, 21 اثر یاقوت, automatický nátah rotorem uloženým v kuličkovém ložisku, تعدد setrvačky 4 ہرٹج (28800 فی گھنٹہ oscillations), ہیکنگ (دوسرا ہاتھ رک جاتا ہے جب ایڈجسٹ), regulační systém ETACHRON. Strojek je zdobený perličkováním. یہ ایک گھڑی کی تقریب ہے, منٹ, پر اور تاریخ, tuto komplikaci se ale Ondřej rozhodl nevyužít.

Velkou zajímavostí je saténově kartáčované zadní víčko, které je jako vůbec od Ondry první zacvakávací. Nedrží ho žádné šroubky. Hodinky tak určitě nesmí přijít do bližšího kontaktu s vodou.

Celkový vysoký estetický dojem hodinek umocňuje řemínek z černé žraločí kůže s kontrastním bílým prošíváním, جو وسیع ہے 18 ملی میٹر. Doplňuje jej překlápěcí spona.

Co říct závěrem? Nejsou to hodinky pro teenagerku, a dokonce si myslím, že je nedocení ani ženy pod třicet let. Nosit je vyžaduje sebevědomí podepřené zkušeností a znalostí sebe sama. Ovšem přála bych každé ženě k takovým hodinkám dozrát – dopnout přepychový řemínek, zkontrolovat přesný čas, přitom si na okamžik nechat zamotat hlavu černočerným vlněním a pak se již vrhnout s vášní sobě vlastní za rozkošemi tohoto světa.

لیکھکا متن: Evelyn

مصنف تصاویر: 🙂 kibi

تمام تصاویر کو البم.

قرضہ دہی کے لئے شکریہ papimu, جاتا ہے کے لئے Penshop.cz.

اگر آپ نے جائزہ لینے کے پسند, ہمیں, براہ مہربانی, کے ذریعے "کی طرح" svoju فیس بک کا صفحہ. آپ کا شکریہ! یہ ہمارے بہت قیمتی رائے دیتا ہے.