Značka hodinek Antoine Martin stojí na základech 30leté praxe hodináře Martina Brauna. Jejich hodinky jsou určené pro náročnou klientelu a pro znalce, které zajímá technologie, mají vysoká očekávání týkající se kvality a očekávají něco neobvyklého. A přesně tyto požadavky splňují hodinky z dnešní aktuality – Antoine Martin Slow Runner. Ostatně, slyšeli jste již o hodinkách, které tikají frekvencí pouhých 7200 فی گھنٹہ oscillations?

ذرائع: Antoine Martin

Vyrábějí se ve třech variantách, s pouzdrem z nerezové oceli a bílým číselníkem, s pouzdrem z nerezové oceli a černým číselníkem a s pouzdrem z 18 karátového zlata s bílým číselníkem. Ostatní parametry mají ale stejné.

Pouzdro má konečnou úpravu leštěním a kartáčováním, je vodotěsné do 50 میٹر. Korunka je zdobená logem Antoine Martin. سائیڈ نیلم کرسٹل کے خلاف اضطراری. K ruce je připoutá řemen (černý nebo hnědý) z louisianského aligátora, spíná ho trojitá překlápěcí spona buď z nerezové oceli (u ocelových modelů) nebo z 18 کیرٹ کے سونے (u zlatého modelu).

ذرائع: Antoine Martin

Ovšem nejzajímavější částí hodinek je jejich strojek. میں گھر kalibr کی AM36.001 se skládá ze 199 částí s 23 اثر یاقوت. یہ ایک قطر ہے 36 ملی میٹر اور اونچائی 8,6 ملی میٹر. Setrvačka je obrovská, پورے اقدامات 24 قطر میں ملی میٹر! Jak už jsem se zmínila, bije frekvencí 1 ہرٹج (7200 فی گھنٹہ oscillations), má neuvěřitelnou rezervu chodu 96 hodin a je vyrobená z křemíku. Hodinky se natahují ručně korunkou. Strojek byl kalibrován pro přesnost v pěti pozicích. Obsahuje také ochranu proti nárazu Kif.

ذرائع: Antoine Martin

Hodinky mají zajímavý neotřelý design číselníku. کی پوزیشن “10” najdeme ukazatel rezervy chodu, پوزیشن “3” datovou aperturu. Velký subčíselník s vteřinovou ručkou se nachází mimostředně na pozici “6”. Ručky ocelového modelu s bílým číselníkem jsou modřené, hodinová a minutová jsou skeletonizované.

ذرائع: Antoine Martin

Zlatý model má ručky zlaté, zlatým tiskem je také provedené datum v datové apertuře.

ذرائع: Antoine Martin

Pohled na strojek si můžeme vychutnat pohled na gigantickou setrvačku.

ذرائع: Antoine Martin

Video si můžete prohlédnout níže.

Antoine Martin Slowrunner

Hodinky jsou to nádherné, جو تم کہہ رہے? Asi vás bude zajímat cena? Nerezová varianta stojí 19500 CHF, zlatá stojí 34500 CHF. Hodinky budou oficiálně představené letos v Basileji. Unikátní výstava hodinek a šperků začíná 25.4.2013. Naše redakce samozřejmě nebude chybět!

مصنف متن: تیل

تصویر کے ماخذ: Antoine Martin

آپ نیاپن پسند ہے, ہمیں, براہ مہربانی, کے ذریعے "کی طرح" svoju فیس بک کا صفحہ. یہ ہمارے قیمتی رائے دیتا ہے, آپ کا شکریہ!